Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

EA Sports MMA

jakubgaluszka

Recommended Posts

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No tak jediné co se o tom zatím ví je, že to bylo oznámeno na E3 2009. Má to být samozřejmě konkurence pro UFC a dovolím si tvrdit, že v podání EA by to mohla být konkurence přímo obrovská podíváme-li se na FNR 4 :) Zatím se o tom moc neřeklo jen že to vyvíjí EA Tiburon z Orlanda a má to vyjít někdy 2010. Musíme se ještě počkat na novinky ale každopádně to zní hodně zajímavě :) Dík za tip :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To s tím E3 jsem takteéž někde přečet a pak někde bylo napsáno(nevím jestli oficiální)datum vydání a to jaro 2010 a jestli ze udelaj grafiku/fyziku z FNR4 přidaj dobrý ovládání,dobrý módý(nějak dobře udělanou kariéru)a ještě nějaké překvapeníčka navíc tak to bude špatné pro UFC :D

a nevíte jaký je rozdíl v reálném UFC a MMA? mě to přijde stejné(nějak sem se o to do teď nezajímal)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to ted hral a co jsem z toho pochopil tak pokud si vyberu za styl brasilien jiu jitsu tak submision mohu dat jen s kimurou a to pomoci zmacknuti praveho analogu......

Kdyz ho budu chtit dostat do trianglu nebo si soupere podat jinym zpusobem tak bych si musel vybrat jinej styl ????

Prochazel jsem si action list a tam je jen jeden utok z guardu. Takze nevim no. Spis zklamani pro me.

Odkaz ke komentáři

• 11 months later...

Tak jako ty udery vypadaji obcas jako placani,ale je fakt ze na nejake zavery si je treba pockat az do dema nebo plne verze.No co se jeste tyce uderu,tak pry vyvojari se pry radi s hraci jak by meli vypadak,tak snad se jim to podari vyladit.Jo jinak souhlas, UFC 2010 bylo jednoznacne spis zklamani

Odkaz ke komentáři

Tak jako ty udery vypadaji obcas jako placani,ale je fakt ze na nejake zavery si je treba pockat az do dema nebo plne verze.No co se jeste tyce uderu,tak pry vyvojari se pry radi s hraci jak by meli vypadak,tak snad se jim to podari vyladit.Jo jinak souhlas, UFC 2010 bylo jednoznacne spis zklamani

Pro mě naprosté, jsem milovník her typu SmackDown vs. RAW (SvR),apod. a UFC mě zklamalo hlavně v ovládání... naprostá volovina no :(

Odkaz ke komentáři

Jo ja jako fanousek MMA taky nejsem zrovna nadseny,uz co se tyka ovladani,boje ne zemi a nebo samotnych bojovniku (nekteri totiz uz nejaky patek v UFC nezapasi a nekteri nynejsi bojovnici tam vubec nejsou).Proto jsem strasne zvedavy jak to v EA MMA bude,jak to vyvojari zvladnou.Kazdopadne bude to aspon nejaka konkurence,takze se chlapci z THQ budou muset zacit snazit konecne

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Demo je hrozný,při zápase je hrozný ticho a hrozně to sráží na hratelnosti,chýbí mi tam komentator. Samotnej boj je skvělej,pěkný pohyby a hlavně jednoduchý ovladání který mi hned přišlo do ruky,což se mi v UFC pořád nedaří ještě teď :) Opakování záběrů hrůza,je to hozený ve filmovým filtru... Když se podaří dobře zasahnout a začne tíct pořádně krev tak to stojí za to,ale například system poškození břicha kdy na soupeři sedíte a bušíte mu jednu ránu za druhou do břicha a on si kryje celou dobu obličej,ubírá se pouze stamina a torso body který se ale jak přestanete zregenerujou a zápasník je jak novej,můžete do něj takhle bušit celej zápas ale vliv na zranění nebude žádnej.

Z dema sem hodně zklamanej,připadá mi to jak beta demo který je snad rok starý..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu