Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Skate 3

sk8ers

Recommended Posts

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

vždyť jsem říkal že skate 2 je dost odlišný...

řekl bych že ještě upravěj fyziku,možná trochu grafiku(pak přidaj nový oblečení,desky,boty,atd...)udělaj nové město a pak nějaké 'reálné prvky'

(např. to lámání desek)

určitě vykoumaj nějaký nový triky

(nebo nějaký kombinace s ''handplantama'' takový ty oldschool věci alá mike vallely)

ale nebylo by špatný vzít to nejlepší z měst ze skate 1 a 2 přidat tám pár věcí a lehce to předělat :)

(mám jen skate 1 a chtěl jsem si koupit 2,ale asi si počkám na 3 :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě tam chybí darkslide :( Je to prostě best trick a je reálnej tak proč tam sakra neni? :(

Taky pravda, ale kolik jezdců ho zvládne že? Dají se spočítat na rukou :-) ale proč ne že, jen je těžké to zakombinovat do ovládání jestli mě chápeš, proto tam nejspíš neni né že by na něj zapomněli :D

Odkaz ke komentáři

Já vím, taky si myslím že to tam neni proto že by to bylo těžký to tam nějak zaonačit ale přeci jenom mohlo by. Třeba jako náhodu, prostě jedeš na rail uděláš třeba kickflip a náhodou ho uděláš tak že dopadně do darkslide :)

Odkaz ke komentáři

tak to by prave byli jak sem psal

''určitě vykoumaj nějaký nový triky

(nebo nějaký kombinace s ''handplantama'' takový ty oldschool věci alá mike vallely)''

tak darkslide by tam taky patril tak uvidime je moc brzo o tom mluvit kazdopadne jestli to delaj tak to vyjde zase v lednu

ted nevim na co se tesit vic jestli MMA nebo skate 3 :D

Odkaz ke komentáři

Darkslide to je teda trik... Vždycky kickflip fs board, otočim to málo, padne mi tam darkslide a už jdu kupovat novej grip.

Ta dvojka už je hodně promakaná, tak nevim, co by mohlo být dalším vylepšením. Ale rozhodně by mohli přidat oblečení atd.

Odkaz ke komentáři

ale je co vylepšovat třeba zlepšit město :)

třeba tam udělat nekolik klasických parků...jaký jsou ve světě

a mohli by tam předělat našeho Stalina...to by byla pecka

a třeba by tam mohli udělat ast dew tour(série závodů zakončená titulem)

a KOTR(king of the road) takovej trip kdy jsou udelany 4 tymy a kazdej tym má daný ukoly v daným mestě/spotu/parku

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

tony hawk to je spíš arkáda než simulátor

já bych oceniil větší interakci s okolím. Větší město. Lámání desek a třeba možnost oděrek na oblečení nebo když by postava padla nekam do prasnyho mista zew by byla spinava

Odkaz ke komentáři

tony hawk to je spíš arkáda než simulátor

já bych oceniil větší interakci s okolím. Větší město. Lámání desek a třeba možnost oděrek na oblečení nebo když by postava padla nekam do prasnyho mista zew by byla spinava

Jo lámání desek by nebylo špatný ale to že když spadne tak je špinavej to už je,jen sis toho asi nevšiml....dokonce i deska je od slidu a grindu oježdena.

Odkaz ke komentáři

Tak stim stalinem můžete zapomenout, lámání desek, nové spoty-parky, pár nových opomenutých triků a ten King of the road není vůbec špatný :-). Pak by mohlo bejt točení tak trochu lepších videí i s týmem apod. né jen sám za sebe, no nechme se překvapit

Odkaz ke komentáři

• 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu