Zavorka Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 tak si stáhni demo :roll: jinak topic o skate 3 je tady ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=66910 Citovat
Sada23 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Hele dá se to hrát aji na ovladači že jo?? Jinak má to nějakou kariéru?? Dá se tam vylepšovat skate atd.. Sorry za otázky, ale o hru jsem se moc nezajímal, dík za opdověď. Citovat
tom_pyco Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Na cem jinym, nez na ovladaci bys to chtel hrat? Takze ano, samozrejme da.. Karieru to taky samozrejme ma (plnis ruzne ukoly, jako teba delani triku pro fotky do casopisu, casove turnaje s cilem ziskat co nejvice bodu apod) Skate se vylepsovat da - deska, trucky, kolecka i samotnej clovek + kamosi z teamu. Hral jsem cca 4 hodiny a zatim super... Citovat
Sada23 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Na tom prkně ne :) ale jinak dík Citovat
Sada23 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Lol aha, já su de*il :D sorry :) Citovat
jakubgaluszka Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 v pohode :) tak si nevedel nevadi :) ale doporucuju skate 3 je na tom nejlip ze vsech 3 dilů Citovat
bany Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 co ty tri obtiznosti co tam sou naky easy normal a hardcore jakej je v tom rozdil ? je widet ? Citovat
xFrag Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Rozdil v easy,normal,hc je vidět..(všechno to je o fyzice.. jak naskakuješ na rail/hranu, jak "kopeš" triky a podobně..) Každopádně jsem lehce zklamanej... EA Skate 3 má hodně plusů co se týče hratelnosti, možnostem oproti 1,2.. Ale co mě štve, tak jsou moc přehnaně vysoký schody,raily a podobně.. + hrozně moc nesmyslné spoty a málo městských street spotů (V tomhle určitě vede Skate 2..) Skateparky taky nic moc, ale zase to trochu zachraňuje přidávání překážek a podobně. Na to jak jsem se na tu hru těšil z dema, tak jsem nenašel jinačí spot, který by mě bavil víc než Univerzita :/ Co se týče obtížnosti contestů jak vert tak street, tak mi to připadá hrozně jednoduché vyhrát(hraju na HC..) Ale jinak parádní hra :) Citovat
Sada23 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Jako jo no ty raily tam sou některý docela dost vysoko :) Ale jinak smažba :) Citovat
xFrag Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 A taky jsem celkem smutnej z GVR contestu.. ten skatepark je hroznej :D Citovat
jakubgaluszka Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 odflaklej a meloof to je ten ze skate 2 DLC nic moc a create a park to nezachrani meli to udelat jako byl v TH Citovat
J.B. Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2010 Ahojte, umíte někdo dělat tak hezký replaye jako třeba http://skate.ea.com/gallery#sortBy=MOST_VIEWED&filter=ALLTIME&slice=search&galleryType=ALL&subType=VIDEO&contentType=SKATE_REEL&itemId=123984 ? Pořád nevím jak na to, mám v záběru (uprostřed) jen jezdce a pořát míří na něj. Citovat
Heterius Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2010 Prosivas dneska jsem si stahnul skate 3 a nemuzu prijit na to jak se dostat do multiplayeru offline ( S.K.A.T.E. ve dvou na dvou pedech treba) prosimmmm help Citovat
piggy Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2010 Hra ve dvou hráčích na jedný konzoli už tam bohužel není. :/ Já jsem si dneska stáhl ten Maloof pack a je celkem dobrej, za 400 pointů to určitě stojí. :) BTW už mám 970 GS. 8) Citovat
J.B. Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2010 Hele lidičky je jen release od CCCLX? Shánim release kde nebude v ABGX problém - kvůli livku. U toho co mám je vše oki, až na video partition a píše to STEALTH is UNCERTAIN. Nemáte někdo release, který je celý v poho? Citovat
piggy Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2010 Nech si to autofixnout a bude to všechno ok. Citovat
J.B. Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2010 Ahoj zkoušel jsem si fixnout, ale neúspěšně. Stáhl jsem si z abgx360.net SS a DMI, ale pořád mi to píše problém s video partition. Citovat
piggy Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2010 Je to, protože skate 3 má wave 6 a abgx pozná jen do wave 4. Ten image je v pořádku, klidně vypal. Citovat
LuK4SO Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2010 pokud to nekdo dohrajete a date k prodeji/vymněně tak se mi pls ozvěte mam o ni zajem ale v obchode to zatim kupovat nebudu protoze za novou hru dam max 600,- Citovat
kozel97 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 Ukazovalo se mi to taky, tak sem podle tvojí rady vypálil. Bohužel nejede. :( Ještě, že mám aktivační dvd. Nevíš čím to je?... :) Jinak Skate 3 suprová hra! Boží! ;) Citovat
DyTik Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 Ukazovalo se mi to taky, tak sem podle tvojí rady vypálil. Bohužel nejede. :( Ještě, že mám aktivační dvd. Nevíš čím to je?... :)Jinak Skate 3 suprová hra! Boží! ;) Jak to můžeš vědět ,že je "suprová" "boží" když si jí ještě nehrál ... Jinak ji převěd pomocí Wawe patcheru na ninžší ;) a vypal... Citovat
piggy Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 Ukazovalo se mi to taky, tak sem podle tvojí rady vypálil. Bohužel nejede. :( Ještě, že mám aktivační dvd. Nevíš čím to je?... :)Jinak Skate 3 suprová hra! Boží! ;) Jestli máš fw 1.6 a aktivační dvd, tak nemusíš nic řešit. Citovat
kozel97 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 Jak to můžeš vědět ,že je "suprová" "boží" když si jí ještě nehrál ...Jinak ji převěd pomocí Wawe patcheru na ninžší ;) a vypal... Mám aktivační dvd. ;) Piggy: Jo, jasný. V pohodě, jen sem chtěl vedět čím to je. ;) Citovat
kozel97 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2010 Ještě se chci zeptat, když chci například nové věci do Skate. (Co vychazí, jako New York cup atd...) Musím stahovat jen přes live?...Nebo je možnost třeba z flasky?... Díky... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.