zdenecek Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 cus hele chci se zeptat na modifikaci ucinku zbrani v resistance protoze sem videl v ruznych videi jak treba u ruznych zbrani je maji vylepseny treba naboje tak jestli nekdo vi jak na to tak pls piste sem :psp: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Myslis sekundarni a primarni naboj?Kazda zbran ma 2 mody strel nebo stitu apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Myslis sekundarni a primarni naboj?Kazda zbran ma 2 mody strel nebo stitu apod... ee to nemyslim myslim primo vylepseni modulu te zbrane :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 ee to nemyslim myslim primo vylepseni modulu te zbrane :psp: Ukaz mi neaky video at vim co myslis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Ukaz mi neaky video at vim co myslis.... hm to nemuzu neznam zadny jedno sem videl u kamose ale to neznam:arrow: ja myslim jako koukej mas jeden modul a ten modul vylepsis myslim jako vytunit ho chapes :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z4ck Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 a obrazek by nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 a obrazek by nebyl? fakt sry nemuzu to najit me staci aby mi rekl nekdo kdo tu hru dohral jestli to tam jde nebo nejde 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 fakt sry nemuzu to najit me staci aby mi rekl nekdo kdo tu hru dohral jestli to tam jde nebo nejde 8) aha tak ja hraju jen multiplayer sry...singl ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 jediny 2 vlyepseni sou u 2 zbrani... ale ty jsou az na konci hry... ato: Razor BM001 (strili cervene) -> Razor BM003 (strili modre a ucinneji) a Auger (stit je zluty a je jen pred hracem {samozrejme stoji na miste}) -> Advanced Auger (stit je cerveny a je ve tvaru koule {o5 nepohyblivy}) tohle je asi to cos myslel nic jinyho tam se vylepsit neda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.