Anonymous_ Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Shanim hrace teto online browser hry. Kdo nezna: slavehack.com .. rad bych utvoril grupu a postupoval spolecne vpred - v tuto chvili jedu prakticky od nuly, jelikoz mne nejaky borec DDoSnul, ale mel bych mit ulozeny svuj riddle tree, takze k firewallu/waterwallu a dalsim programkum by nemel byt problem se dostat behem chvilky az na lvl 4 minimalne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Hele, kdzbch to umel, urcite bzch hral, ale neumim hackovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 dobry no .... ani neudelam ten login :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 je to jenom hra, nejde tam o zadne prave hackovani - to je v pravidlech (bohuzel) zakazano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 tak ja bych do toho klidne sel :8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 muze mi plz nekdo vysvetlit jak to funguje?celkem me to zajima :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Taky jsem se regnul ZatĂm se v tom snaĹľim zorientovat ;) PĹ™ipomĂná mi to hru Uplink:The Hacker Elite Tak uvidĂme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 tak ja bych do toho klidne sel :8) Super, pojd do toho :) muze mi plz nekdo vysvetlit jak to funguje?celkem me to zajima :-) No nejlepsi by bylo, kdybych vam to vsem vysvetlil nejak najednou na icq/irc/chatboxu... Taky jsem se regnulZatĂm se v tom snaĹľim zorientovat ;) PĹ™ipomĂná mi to hru Uplink:The Hacker Elite Tak uvidĂme :) Super :) No.. od Uplink: THE je to jen hodne slabej odvarek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Tak UPLINK:THE v multi to by byl mazec xD PĹ™ipojovat se k realnejm hráčum xD ... Masakr PĹ™edstava xD Jestli mi to vysvÄ›tlĂš budu rád.. ICQ:265032792 MSN:mrtwister2007@hotmail.com Jabber:mrtwister@jabbim.cz GTalk:houzvickajiri@gmail.com Skype:mr.twister1993 StaÄŤĂ? :-D Se ozvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Tak UPLINK:THE v multi to by byl mazec xDPĹ™ipojovat se k realnejm hráčum xD ... Masakr PĹ™edstava xD Jestli mi to vysvÄ›tlĂš budu rád.. ICQ:265032792 MSN:mrtwister2007@hotmail.com Jabber:mrtwister@jabbim.cz GTalk:houzvickajiri@gmail.com Skype:mr.twister1993 StaÄŤĂ? :-D Se ozvy ok, zitra (uhm.. vlastne uz dnes... az se vyspim :D ) se ozvu :) Jdu do toho. :D Super! Pokud budes chtit help, napis a tez poradim, rad bych to rozjel, abychom mohli zacit vsichni ve slavehacku vydelavat, koupili bychom team server a zabava by byla jeste vetsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Ĺ™eknete mi o co go atd atd ? Ĺľe bych se pĹ™idal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Ok, ve zkratce.. Hra v prohlizeci.. Jde o to, ze zprvu mas v te hre nejaky HW - nejakou velikost disku, rychlost CPU, flashdisk, rychlost pripojeni.. Zacinas na jedne webove strance (mas tam interni prihlizec) a od te se pomoci logickych hadanek (riddles) dostavas na dalsi weby. Hadanky mas primo na webu, pripadne po jeho hacknuti (otazka par clicku) pomoci jednoho programku.. Na webu si stahnes novy software.. firewall (slouzi k tve ochrane pred protihraci), waterwall (nici cizi firewall), password cracker (slouzi pro lamani na weby), mailer (slouzi k odesilani spamu, pomoci kterych si vydelavas penize)... a obcas si tam stahnes i vyse zminenou hadanku.. Po jejim rozlusteni ziskavas zpravidla IP noveho serveru.. Takto stale postupujes, zlepsujes si lvly jednotlivych programu, instalujes ruzne typy viru na servery (diky kterym pak posilas mailerem spamy a tim vydelavas na lepsi HW, poplatky za interni mail, team servery, upgrade team serveru atp..), mazes logy (vse trva nejakou dobu.. dle tveho HW), doufas, ze mezitim logy necte nekdo jiny - kdo by te mohl hacknout (smazat ti neco z hdd, z tvych logu vycist bankovni ucet a vybrat ti $ nebo ti proste jen nainstalovat par viru na hdd..).. Casem, kdyz mas trochu casu, tak ctes logy a jakmile najdes nejakeho borce, co je nesmazal/jeste nesmazal/nestihl smazat, tak ho hacknes, nainstalujes na nej vir.. treba mu neco smaznes, stahnes neco od nej atp. :) Tak o tomhle zhruba ta hra je.. Hadanky stale pribyva a hra se stale vylepsuje.. V brzke dobe ma vyjit komplet new verze slavehacku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 jdu do toho , zejtra se regnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ok sem reglej vypadato bĹľundovnÄ› :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Super :) Kdo jeste neni reglej, pouzivejte prosim http://www.slavehack.com?id=Anonymous_ .. jednoduse.. ziskam nejake support body, za jejichz urcity pocet muzu ziskat nejake slavehack $ - zatim nemam ani jeden bod, tak moc nevim, jak to funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Sem tam ... PĹ™ez ten tvĹŻj odkaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Cus Anonyme taky se pridavam pres tvuj odkaz.. uvidim jak mi to pujde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 asi bych se pĹ™idal....zatim to sice moc nechápu, ale vypadá to na celkem zajĂmavÄ›... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 sem tam,taky pĹ™es ten tvĹŻj odkaz...ale taky to zatĂm moc nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 KlidnÄ› se pĹ™idám, ale angliÄŤtina neni moje silná stránka xD Nick mam ^KeNnY^, regnul jsem se pĹ™es tvoje ID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTwister Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Mohl by jsi mi prosim poradit s zacatky?...ktera je ta prvni stranka s tema hadankama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Diky vsem :) Za ten referrer jsem zjistil, ze asi nic nemam, nicmene nevadi :D Mohl by jsi mi prosim poradit s zacatky?...ktera je ta prvni stranka s tema hadankama? Zacinas na adrese 1.1.1.1 Jinak, zde je super tutorial pro ty, kteri si rozumi s anglictinou: http://www.slavehack.com/includes2/includes/forum.php?&action=viewtopic&topic=48647&cat=6 Pro ten zbytek je tu http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.slavehack.com%2Fincludes2%2Fincludes%2Fforum.php%3F%26action%3Dviewtopic%26topic%3D48647%26cat%3D6&sl=en&tl=cs&history_state0=&swap=1 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 jsem tam taky.nick: Digre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 eskimo7 ale musim se tam ještÄ› trochu zorientovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.