jerrycek Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 Ahojte lidicky. Mam mensi problem s ps3 hrama. Vse bezelo v poradku, ale jakmile sem ted naistaloval nove hry, tak uz je to horsi Spustim hru(napr. Overlood 2, ci Metal gear solid) a ve hre mi behaji pruhy, asi jako kdyz na pc nestiha grafika. Nevite, cim by to mohlo byt? Kolega nekde vycetl, ze mam zalohovat vsechny hry a naistalovat puvodni soft a pak zase aktualizovat na novy. Chci se radeji pred tim informovat zde, jestli uz nekdo tento problem resil. Dekuji za kazdou pomoc Citovat
0 Hayamen Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 spíš bych viděl problém u propojení s televizí, a zbytek her jede v pohodě??? Ještě nechápu instalaci her.Máš na mysli po nainstalování z PSN Store?? Citovat
0 jerrycek Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 Prave, ze to dela jenom nektera hra. Zbytek jede normalne. Instalaci mam na mysli, kdyz se neco z te hry(Po 1. spusteni) naistaluje na hdd! Treba Virtua tennis 2009 jede normalne... Citovat
0 Shifter960 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 Ono to je možná tím, že virtua tenis nemá tak vysoké rozlišení.... Skus v nastavení ps3 rozlišení pozměnit... Citovat
0 jerrycek Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 Ok, vyzkousim za hodku a dam vedet. Dekuji zatim za rady... Tak presne nevim, jake nastaveni mas na mysli. Kde to rozliseni najdu? Citovat
0 jerrycek Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 Mate na mysli nastaveni HD kvality? Nemam to nejak moc dlouze, tak sem z toho asi paf:psp: Citovat
0 jerrycek Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2009 Tak sem to zkousel a porad mi to nejde. Mam tam proste porad pruhy. Opravdu nikdo nevite? Citovat
0 Lukan Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2009 Zkus treba podrzet 5 sec. tlacitko off na konsoli dokud neuslysis 2x kratke pipnuti tim se ti vymaze nastaveni TV a nastav to znova. Jinak to mas pres HDMI ? Citovat
0 jerrycek Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2009 Ano, mam to pres HDMI kabel. Rikal sem si, ze by to mohlo byt tim, ale kdyz me z 30ti her 25 funguje, tak tim to asi nebude! Proste nevim, proc nektera jde a nektera nejde. Televize podporuje vsechny formaty, vcetne 1080p. Citovat
0 jerrycek Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2009 Tak dneska sem to zkousel i pres Scart a dela to jedno a to same. Zkousel sem to i na jine tv, jedno a to same. Stalo se mi take, ze hra sla normalne, ale jakmile sem vylezl ze zamku(sacred 2) tak mi tam opet skocily ty pruhy. Myslite, ze to mam jit reklamovat? Citovat
Otázka
jerrycek
Ahojte lidicky.
Mam mensi problem s ps3 hrama. Vse bezelo v poradku, ale jakmile sem ted naistaloval nove hry, tak uz je to horsi
Spustim hru(napr. Overlood 2, ci Metal gear solid) a ve hre mi behaji pruhy, asi jako kdyz na pc nestiha grafika.
Nevite, cim by to mohlo byt?
Kolega nekde vycetl, ze mam zalohovat vsechny hry a naistalovat puvodni soft a pak zase aktualizovat na novy.
Chci se radeji pred tim informovat zde, jestli uz nekdo tento problem resil.
Dekuji za kazdou pomoc
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.