Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Takže stáhněte si Swap Magic 3.6 a vypalte jen verzi na cd třeba přes clone cd max 4X rychleji ne zmršíte cd.

Jednu flešku naformtovanou do FAT 32 múže být i mp3 přehrávač

Stáhně te si free mc boot a swapmagic připravenej pro MC do PS2

Pučte si od kámoše jednu originál hru na PS one

Playstation 2 umí nabootovat pálenou hru přes boot manager systému konzole. Na tomhle stojí celá akce.

tady je důkaz :

tak díky tomudle můžete rozjet swap magic pálenej na ps2 ale jen verzi cd to nám pro instalaci free mc boot úplně stačí.

Pak už jen nabootovat a na flešku nacpat staženou instalaci free mc boot 1.7 a jen to nainstalovat protože swap magic umí oživit usb porty apak jen nainstalovat vše na memory card a zkopčit i swapmagic pro mc pak se vám po úspěšné instalaci ukáže nové menu konzole a pak bootujete jen přes mc card a žádný další upavy prohazování swapmagicku ani modchip jen musíte konzoli kůli tomu otevřít. a enoy:psp::bash::psp::):idea::idea::idea:

Odesláno
Nevím, ale píšeš hloupost, pokud nemáš čip a chceš si udělat Mc boot potřebuješ originální Swap disk, nebo mít konzoli s čipem na provedení bootu. Pokud nemáš čip pálený swap ti nepomůže :thumbup:

sice to pise jak pomocnej ale blbost to neni...nejdriv hodis do konzole originalku CD hry a potom swap trikem prehodis za palenku(tak to jde i u PS3 s PS2 hrama)potom neni problem spustit nepodepsanej SOFT jako free mc boot a nakopcit na kartu

• 1 month later...
Odesláno

Dnes jsem to u kamose zkousel. Na PS2 fat. Swap magic 3.6 vypalenej na CD 8x rychlosti (mene to neslo), na uplne nove nepouzite vypalovacce. ISO stazene z tpb.

Po spusteni PS2 jsem najel do browser, hodil jsem tam origo PS1 hru.. pak jsem pres swap tool za behu vymenil orig. hru za swap magic a dal X... nic. To same kdyz jsem zkousel vymenit origo PS1 hru za palenou PS1 hru (co na PSone normalne funguje).. Zkousel jsem to i primo v Browseru i pri logu PS.. NIC.

Povedlo se to nekomu? Ja tvrdim, ze je to blbost a ze je to nefunkcni a divim se, jestli nekomu funguje to prehazovani PS1 her..

Muj nazor je, ze bez swap magicu ani ranu.. (nasel jsem i nejakej independent exploit a ten bez SM taky nic..).

• 2 months later...
Odesláno

čaute

mam otázku kámoš a já potřebujeme nahrát mcboot

já mam hodně starý fatko

a on takový 2-3roky starý slimko

nikdo z okolý nemá chip ani swap tak by mě zajímala tahle možnost

stačí aby se to cd spustilo jen jednou a pak by se to zadělalo

potřebuju nutně vědět jestly tohle opravdu funguje a dá se tímto způsobem nahrát mcboot

prosím odepište někdo děkuji ...

• 11 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu