Z4ck Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Už jste hráli tuto KRAVINU? Jaké dáváte hodnocení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 mam stejnej nazor jaky ty :) a ani sem to nepotreboval hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z4ck Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 jak to :D ? kdo tam dal, ze je to super hra?-.- EDIT: jak nekdo muze dat super hra, nebo dobrá hra??? :o to nepochopim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 pětka byla tisíckrát lepší....sem myslel ze hry maj bejt s novejma dilama lepší,ale tohle degradovalo na uroven Harry Potter 1 na GameBoy Advance....:lol: heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Tak hrál jsem horší hry ale po cca. 20 minutách jsem to smazal :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Já sem si to chtěl stáhnout ale nakonec nestáhl, díval jsem se na gameplay a vypadá to dost blbě...Myslel sem že to bude dobrá hra, když za to chcou tolik peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 poslední dobou ty hry EA odflákne na psp:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 harry potter byla vzdicky picovina prvniho stupne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tak tohle nema cenu ani komentovat :D Harry Potter je jako film neuveritelna kravina a natoz hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tak tohle nema cenu ani komentovat :D Harry Potter je jako film neuveritelna kravina a natoz hra Tady souhlasím hra je naprostá blbost hrál jsem 10 min. a už mě to nebavilo a ta grafika taky nic moc. Zlatej GOD OF WAR:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Opravdu blbost, 5 má dobrou grafiku? (to nemá být urážka ale otázka :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Zapl sem to a když sem měl zajít za Giny ani ne minutu sem chodil vypl to a smazal větší kravinu sem nehrál doufám že 5ka bude lepší du jí zkusit :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Přesně......stáhl,zahrál,doběh k Ginny a smazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Jo tak to máte štěstí že jste s ní nekecali :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: protože pak se hraje ten Fimfrpál nebo jak se t jmenuje, tož to nemá chybu, zkuste to kdo to tam ještě máte :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.