Z4ck Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 Už jste hráli tuto KRAVINU? Jaké dáváte hodnocení? Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 mam stejnej nazor jaky ty :) a ani sem to nepotreboval hrat Citovat
Z4ck Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 jak to :D ? kdo tam dal, ze je to super hra?-.- EDIT: jak nekdo muze dat super hra, nebo dobrá hra??? :o to nepochopim Citovat
Frozen Bee Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 pětka byla tisíckrát lepší....sem myslel ze hry maj bejt s novejma dilama lepší,ale tohle degradovalo na uroven Harry Potter 1 na GameBoy Advance....:lol: heh Citovat
Máca Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2009 Tak hrál jsem horší hry ale po cca. 20 minutách jsem to smazal :roll: Citovat
duxt Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2009 Já sem si to chtěl stáhnout ale nakonec nestáhl, díval jsem se na gameplay a vypadá to dost blbě...Myslel sem že to bude dobrá hra, když za to chcou tolik peněz... Citovat
toshiba25 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2009 poslední dobou ty hry EA odflákne na psp:roll: Citovat
Vojtisek Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2009 harry potter byla vzdicky picovina prvniho stupne... Citovat
MjollniR Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2009 tak tohle nema cenu ani komentovat :D Harry Potter je jako film neuveritelna kravina a natoz hra Citovat
Sada23 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2009 tak tohle nema cenu ani komentovat :D Harry Potter je jako film neuveritelna kravina a natoz hra Tady souhlasím hra je naprostá blbost hrál jsem 10 min. a už mě to nebavilo a ta grafika taky nic moc. Zlatej GOD OF WAR:psp: Citovat
Tomitko Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2009 Opravdu blbost, 5 má dobrou grafiku? (to nemá být urážka ale otázka :D) Citovat
Blinky Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2009 Zapl sem to a když sem měl zajít za Giny ani ne minutu sem chodil vypl to a smazal větší kravinu sem nehrál doufám že 5ka bude lepší du jí zkusit :roll: Citovat
Chester46 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2009 Přesně......stáhl,zahrál,doběh k Ginny a smazal Citovat
Tomitko Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2009 Jo tak to máte štěstí že jste s ní nekecali :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: protože pak se hraje ten Fimfrpál nebo jak se t jmenuje, tož to nemá chybu, zkuste to kdo to tam ještě máte :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.