Pooky Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Nazdar,mam dotaz chtel bych pretaktovat AMD 7750 z 2,7 na 3,0 ale vubec newim jak se to v Biosu dela atd mam jeden vetrak navic takze teploty by nemeli bejt problem diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 http://pctuning.tyden.cz/component/content/8012/8012?task=view&start=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Dikec ale ja tam spustu veci nemam v BIOSU on tam ma ruzny CPU Speed atd ja to tam nemam fakt...asi necham nejakyho odpbornika jsem na todle levej edit:asi zakladka nepodporuje taktovani v biosu a clockgen mi nefacha jje to v ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 to ze ti nefunguje nejaky nepotrebny program neznamena ze tva deska neumi taktovat :roll: vetsina vyrobcu pouziva ruzne biosy, to ze tam je navod na desku vyrobce Y a ty mas desku vyrobce X neznamena hned ze nemuzes taktovat kdyz to ma jiny menu ;) menu jsou podobny, nekteri vyrobci davaj oc features do "skrytych" menu aby do nich nelezly lamicky co nahodou zabrousi do biosu to bys musel mit opravdu strasnou mrchu desku, snad to nejlevnejsi a nejstarsi co bych si ted vzpomnel a i to myslim umelo taktovat :oops: radej sem napis jakou mas desku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Tak jsem pretaktoval neslo mi najet do windows tak jsem snizil HT Speed na 3x a pomohlo...Jinak 3,0 Ghz je maly rozdil ale nejaky tam je.... ale bojim se teplot v zatezi na 100% mi to pise v Everestech Motherboard 60 stupnu CPU 57-59 stupnu (AMD X2 77750+ BE) Core 1 48-50 stupnu Core 2 48-50 stupnu HDD 34 stupnu Ati HD 4830 512 60-63 stupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 ty teploty přï 3ghz jsou normálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 deska 60 stupnu? dobry den :D a jaka je ta tva 100% zatez? nejaky testy na vypocet nebo hrajes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Deska na 60 normalni fakt neni xD ja mam co delat, abych to vytahl na 35*C.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 tak zalezi kde to meri no, jestli ma cidlo u NB tak by se to dalo chapat pri velkych fsb... nevim jak chipsety u amd platformy, ale nforce pro intel pecou strasne a jaka je ta tva 100% zatez? nejaky testy na vypocet nebo hrajes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.