blinddeath Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Čau, mám problém s FIFOU 09. Hraju trenérskej mod a stalo se mi, že po jednom zápase to vždycky zamrzne a PSP se restartuje. Nemůžu se dostat dál, už jsem to zkoušel asi 5x opakovat ale furt to samý. :?: Zkoušel jsem si stáhnout jinou FIFU, ale tam jsme zas nemohl načíst ty soubory z tý starý... :ziped: Tak Vás prosím o radu, jestli byste někdo věděl, co s tím.. Dsst mě to štve, jelikož se mi te nechce hrát všechno znovu..:?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 mas CustomFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blinddeath Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 mas CustomFW? Mám no... 5.00 M33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 na jakou mas nastavenou rate her?SKus SOny NP9660,kdyz to nepujde tak ho skus reflashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blinddeath Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 na jakou mas nastavenou rate her?SKus SOny NP9660,kdyz to nepujde tak ho skus reflashnout Jojo, to mám... blbá otázka, ale jak se dělá reflash? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Ježiš tím to ani náhodou nebude...... je to hrou, to je jasný, jestli ti to u té nově stažené nedělá, tak máš smůlu, budeš muset hrát vše od znova.... Ale teda nechápu proč to nenačte normal ty savy.... Taky se mi to stalo, ale neřešil jsem to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blinddeath Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Ježiš tím to ani náhodou nebude...... je to hrou, to je jasný, jestli ti to u té nově stažené nedělá, tak máš smůlu, budeš muset hrát vše od znova.... Ale teda nechápu proč to nenačte normal ty savy.... Taky se mi to stalo, ale neřešil jsem to... Ok, tak co se dá dělat... ale dík.. :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Save ti to nenačte, protože ta co si stáhnul je jiná verze než ta co máš. Zkus stáhnout stejnou verzi jako si hrál a pak ti to pude načíst (Jestli si měl EVR. verzi, stáhni Evr. vezi, jestli si měl US verzi, stáhni US verzi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikDomi Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 jo jo je to hrou..........já mám UMD a zamrzá mi to úplně stejně =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blinddeath Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Save ti to nenačte, protože ta co si stáhnul je jiná verze než ta co máš. Zkus stáhnout stejnou verzi jako si hrál a pak ti to pude načíst (Jestli si měl EVR. verzi, stáhni Evr. vezi, jestli si měl US verzi, stáhni US verzi) Dík moc, zkusim to... akorát hele, je ta EUR verze ta, kde máš na výběr češtinu, maďarštinu a polštinu nebo to je ještě jiná? :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 taky mi to občas zamrzne na UMD, ale když to nechám tak 6 minut tak se to pak rozjede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blinddeath Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 jo jo je to hrou..........já mám UMD a zamrzá mi to úplně stejně =( Takže myslíš, že s tim nic dělat nepujde?! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blinddeath Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 taky mi to občas zamrzne na UMD, ale když to nechám tak 6 minut tak se to pak rozjede... Jenže mně se to hned vypne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.