Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zamrznutí FIFY 09

blinddeath

Recommended Posts

Čau, mám problém s FIFOU 09. Hraju trenérskej mod a stalo se mi, že po jednom zápase to vždycky zamrzne a PSP se restartuje. Nemůžu se dostat dál, už jsem to zkoušel asi 5x opakovat ale furt to samý. :?:

Zkoušel jsem si stáhnout jinou FIFU, ale tam jsme zas nemohl načíst ty soubory z tý starý... :ziped:

Tak Vás prosím o radu, jestli byste někdo věděl, co s tím.. Dsst mě to štve, jelikož se mi te nechce hrát všechno znovu..:?:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ježiš tím to ani náhodou nebude...... je to hrou, to je jasný, jestli ti to u té nově stažené nedělá, tak máš smůlu, budeš muset hrát vše od znova.... Ale teda nechápu proč to nenačte normal ty savy.... Taky se mi to stalo, ale neřešil jsem to...

Odkaz ke komentáři

Ježiš tím to ani náhodou nebude...... je to hrou, to je jasný, jestli ti to u té nově stažené nedělá, tak máš smůlu, budeš muset hrát vše od znova.... Ale teda nechápu proč to nenačte normal ty savy.... Taky se mi to stalo, ale neřešil jsem to...

Ok, tak co se dá dělat... ale dík.. :thanks:

Odkaz ke komentáři

Save ti to nenačte, protože ta co si stáhnul je jiná verze než ta co máš. Zkus stáhnout stejnou verzi jako si hrál a pak ti to pude načíst (Jestli si měl EVR. verzi, stáhni Evr. vezi, jestli si měl US verzi, stáhni US verzi)

Odkaz ke komentáři

Save ti to nenačte, protože ta co si stáhnul je jiná verze než ta co máš. Zkus stáhnout stejnou verzi jako si hrál a pak ti to pude načíst (Jestli si měl EVR. verzi, stáhni Evr. vezi, jestli si měl US verzi, stáhni US verzi)

Dík moc, zkusim to... akorát hele, je ta EUR verze ta, kde máš na výběr češtinu, maďarštinu a polštinu nebo to je ještě jiná? :?:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu