patajs Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 CHtěl bych si koupit nové psp a zjistil jsem, že už na něm jdou hrát i iso zálohy ale jen když bych měl firmware 5.03. Co když ale už psp bude mít vyšší firmware přímo z výroby?? Je možnej nějakej downgrade?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 NE, Nejde. Topic pro začátečníky -> můj podpis Nejdříve hledej a poté se ptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patajs Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 no to potěší, a jak aspon poznam, jakou verzi fw psp ma, aniž bych otevřel krabici a zapnul psp?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 topik pro zacatecniky... lock btw kazdy prodejce ti psp vytahne a zapne nez ho proda takze nevim co resis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patajs
CHtěl bych si koupit nové psp a zjistil jsem, že už na něm jdou hrát i iso zálohy ale jen když bych měl firmware 5.03. Co když ale už psp bude mít vyšší firmware přímo z výroby?? Je možnej nějakej downgrade??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts