Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mount & Blade


Logistickman

Recommended Posts

Ahoj lidi. Možná jste už o téhle hře někdy slyšeli, ale pravděpodobně taky rovnou odsoudili mezi hry šedého průměru. Opak je pravdou! Okolo této hry se vytvořila obrovská komunita modderů a téměř každý den na ni vychází nový mód nebo alespoň aktualizace. Doporučuji vám ji zkusit.

Stručný popis: Jedná se o mix strategie/akce/rpg, kde se ujmete role dobrodruha, který se dostává do zemí Calradie. Je jen na vás jak velké armády povedete, ke kterému království se přidáte, proti komu povedete válku. Hra je v podstatě sandbox a proto je její trvanlivost opravdu vysoká. Tématicky se nachází někde okolo 12 stol. Mezi její hlavní klady patří opravdu reálný model boje na koni a autentické ztvárnění tehdejšího života. Další velký klad je samozřejmě množství módů, které se zabývají dobami od tvoření samotné lidské rasy, až po témeř sci-fi prostředí. Jako asi její jediný zápor můžeme považovat trochu zastaralejší grafiku, která se ale poměrně dost zlepšila díky práci modderů.

Několik screenshotů:

2d8c9505dc_48708562_o2.jpg

426550fc3d_48708602_o2.png

ee277cc234_48708528_o2.jpg

b8e397a480_48708496_o2.jpg

Zde v podstatě doporučení od Tomáše Grygara (časopis Level a server Hrej) - článek je již starší ale alespoň je vidět, že hra má už za sebou dlouhý vývoj a je už pořádně odladěná.

http://pc.hrej.cz/clanky/tema/mount-blade-stredoveky-zivot-v-konskem-sedle/

Zde je článek z Gameparku. Všimněte si, že i přesto, že hra dostala 70%, nepadlo na ní jediné špatné slovo od čtenářů, což je skoro až nemožné pokud znáte komunitu Gameparku.

http://www.gamepark.cz/mount_and_blade_48385.htm

A na závěr tu mám pro případné zájemce českou fansite (resp. archiv módů), kde se sami můžete přesvědčit, kolik módů a přídavků již pro tuto hru vyšlo.

http://mount-n-blade.blog.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu