Tomitko Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Ahojte. Mám teď nějaký problém s MS. Prostě se zpomalila (hry se okopírují pomaleji atd.) karta FAKE není. Je to asi 3 dny - dělal jsem z ní MMS. Nevíte čím to je/jak ji uvést do normálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Zkus ji naformatovat .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 a nemáš ji plnou?když je skoro zaplněná tak se celá zpomaluje, ale ten formát nedávej rychlej, páč ten pomalej je jistější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Přes PC nebo přes PSP? Zachovají se složky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Ne vsechno se ti smaze , radej to udelej nejdrive pres PC a pak pres psp ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Pomůže to když to udělám i v PC i v PSP? Složky se vytvoří samy nebo manuálně budu muset? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Zkus to a uvidis . Jinak slozky se automaticky vytvori po formatu v psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Zdá se že to pomohlo, posílám thanx a prosím o lock. ED : NÉ NÉ NÉ, BRICK PSP, NÉÉÉÉÉÉ ED2// vzpomněl jsem si na iceho příspěvek.. proč jde PSP jen když vydělám baterku, připojím k AC, a zastrčím baterku? čím to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 karta se ti nejspis zpomalila, protoze nemas zapnute speedup MMS co je v ULTIMATE VHS PLUGINU... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomitko
Ahojte. Mám teď nějaký problém s MS. Prostě se zpomalila (hry se okopírují pomaleji atd.) karta FAKE není. Je to asi 3 dny - dělal jsem z ní MMS. Nevíte čím to je/jak ji uvést do normálu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts