Cool.Majkl Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Dá se někde sehnat GH a RB kytara jako samotná ? Za nějakou lepší cenu ? Popř. Doporučte nějakej dobrej českej e-shop s příslušenstvím k Xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Na alza.cz guitar hero seženes celkem levně i se hrou....jinak samotná kytara momentálně nikde není..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Samotná kytara jedině ebay ale u tak velkých věcí je šílený poštovný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Jakou kytaru hledas? Jsou 2 - bez a se slide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Hele já se v těch kytarách zas tak nevýznam :D je jenom jedna na gh a rb? Nbo bych musel mít dvě kytary kdybych chtěl hrát obojí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Ne,všechny GH kytary jsou zatim kompaktibilní se všemi kytarovými hrami na xbox.....A jinak kytar je 5 druhů kytar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 pokud bys sel do kytary tak rozhodne vem RB kytarku :)...mnohem vic promakana se mi zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Takže RB říkáte jo ? A ta je teda taky kompatibilní s GH ? Ok a kde ji seženu nejlevnějc ? EDIT: Srry na mobilu se mi nenačetla tak rychle ,takže sem si ji nevšim. Tak co teda doporučíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Ja osobne bych chtel tu od logitechu , ale je moc draha :D Ale pokud bych mel ted kupovat tak koupim baleni world tour urcite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Ta od logitechu je nádherná. Kolik stojí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 vsude na internetu pisou ze by mela stat 250$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Hele mrkni na aukro http://www.aukro.cz/item678747106_kytara_na_xbox360_dratova.html tedka tam nekdo jednu prodava 650 neni spatna cena ........... je to dratovej Explorer ale tak co .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 presne tuhle meli na alze za 360,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 presne tuhle meli na alze za 360,- jj ja sem sehnal posledni na tambazaar a od ty doby se po nich slehla zem ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 v utery jsem objednával z tambazaru x-plorer za 450, meli celkem 3 kusy, dnes mi jedna z nich prisla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 doporucuji RB kytaru, ale sezenes ji jen v baleni se vsema nastrojema, ta se vzlast neprodava, anebo pak od gh 3 je dobra, ten slider u gh wt je jen drazsi a celkem k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 kde se da koupit ta logitech? do ni bych sel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 u nas asi neda, nasel jsem tohle http://www.gamespot.com/news/blogs/sidebar/909182374/26647253/shred-250-on-logitechs-guitar-hero-axe.html tam vo ni pisou jen pro ps2/3 ale na jiny strance psali ze na 360 taky je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 gh aerosmith je ta sama jako u trojky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonyEk550i Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 http://www.playduo.cz/produkty/xbox-360/prislusenstvi-ovladace/guitar-hero-dratova-kytara-x-plorer Tahle je drátová a je velmi levná ,kompatibilní jak s GH tak s RB,bohužel není na skladě.Takže nezbývá než 2 týdny počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 http://www.playduo.cz/produkty/xbox-360/prislusenstvi-ovladace/guitar-hero-dratova-kytara-x-plorerTahle je drátová a je velmi levná ,kompatibilní jak s GH tak s RB,bohužel není na skladě.Takže nezbývá než 2 týdny počkat. nechci nic rikat ale 2 tydny tam maj uz pul roku, stejne tak jako u dalsich obchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 To je mylsim jedno jak dlouho to tram maj napsaný. Prostě až když si ji objednáš tak oni ji objednaj a pak ti ji poslaj. Holt nechtěj investovat dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 taky bych chtěl kytaru,ale otázka je ,jestli mě to bude bavit... už mám doma dance pad pro stepmanii a nic moc... těžko řict.. Proč by mě to mělo bavit? V podstatě nemám žadnej vztah ke kytarám nebo tak něco... Rockovou /metalovou hudbu už by sem si poslechnul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 taky bych chtěl kytaru,ale otázka je ,jestli mě to bude bavit... už mám doma dance pad pro stepmanii a nic moc... těžko řict.. Proč by mě to mělo bavit? V podstatě nemám žadnej vztah ke kytarám nebo tak něco... Rockovou /metalovou hudbu už by sem si poslechnul.... no me to bavi, vsichni do me huceli ze vyhazuju prachy za blbosti a tedka hraju denne aspon 3 hodiny, za chvili dojdou songy :D me to teda chytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 no me to bavi, vsichni do me huceli ze vyhazuju prachy za blbosti a tedka hraju denne aspon 3 hodiny, za chvili dojdou songy :D me to teda chytlo napodobne ,nejdriv sme si rikaly jestly to vubec bude podobne kytare a ejhle da se na to zahrat skoro vse , musely sme koupit jeste jednu kytaru a i bubny a parime z manzelkou jak o zivot :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.