parecek Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Zdravim lidi, nevite nekdo jak vypnout nebo zrušit to neustálý zapisování na disk?? mám totiž new ntb a při zápisu to tak divně sičí bo co a nebo nemůže být vadnej hadr když to sičí? předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 max_007 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 je to kvoly kvoli indexovaniu na disku , da sa to nekde ale teraz nvm kde vypnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wooo Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Indexování vypneš, když si otevřeš Tento počítač, pravým na disk -> Vlastnosti a na záložce Obecné je položka "Indexování....." ( nevím přesně jak je to tam napsáno) a dáš použít na složky, podsložky a soubory. Popř. můžeš vypnout indexování v Ovládacích panelech, Nástroje pro správu, Služby a je tam položka s názvem Indexing service. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Indexování vypneš, když si otevřeš Tento počítač, pravým na disk -> Vlastnosti a na záložce Obecné je položka "Indexování....." ( nevím přesně jak je to tam napsáno) a dáš použít na složky, podsložky a soubory.Popř. můžeš vypnout indexování v Ovládacích panelech, Nástroje pro správu, Služby a je tam položka s názvem Indexing service. v těch službách sem to nenašel a u disku mi to indexování nevyplo u všech souborů, odinstaloval sem i Windows search 4.0, ale nepomohlo EDIT:to světýlko co indikuje využití disku spíš svítí než bliká :D pls jak se mám zbavit komplet indexování z celýho ntb??to vypnutí nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wooo Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Omlouvám se ve Vistách se to jmenuje Windows Search...takže najet do Nástrojů pro správu...Služby..najít položku Windows Search..poklikat na ni...a vybrat na záložce Obecné - Typ spouštění -> Zakázáno. Dej vědět, jestli to pomohlo EDIT: Na stejné záložce je potřeba kliknout ještě na talčítko Zastavit...jinak by se to projevilo až po restartu PC !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 dikes zrušil sem indexování, ale pořád mi čte z HDD prográmek svchost, ale toho už se asi nezbavím co?? pls poraďte ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wooo Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Tak SVCHOST.EXE je proces zajišťující běh různých systémových služeb jako Síťová připojení, Protokol systému Windows atd. Některé služby je možné ukončit, ale některé jsou úzce spjaté s během systému a ukončením může systém pracovat nestabilně popř se může sesypat úplně (pokud se ukončí proces spjaty se Vzdáleným voláním procedur). Projeď si v Nástrojích pro správu -- Služby -- všechny běžící služby a pokud uznáš za vhodné, některé zakaž. Ale opatrně...při tomhle musíš vědět co opravdu nepoužiješ a můžeš ukončit. Raděj moc neexperimentuj... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Tak SVCHOST.EXE je proces zajišťující běh různých systémových služeb jako Síťová připojení, Protokol systému Windows atd. Některé služby je možné ukončit, ale některé jsou úzce spjaté s během systému a ukončením může systém pracovat nestabilně popř se může sesypat úplně (pokud se ukončí proces spjaty se Vzdáleným voláním procedur). Projeď si v Nástrojích pro správu -- Služby -- všechny běžící služby a pokud uznáš za vhodné, některé zakaž. Ale opatrně...při tomhle musíš vědět co opravdu nepoužiješ a můžeš ukončit. Raděj moc neexperimentuj... :blink: no v tom se radši vrtat nebudu, mě to jen vadilo, že tím neustálým čtením a zapisováním se opotřebovává a tím ničí disk, ne sice hned ale časem odejde, na tohle asi mrkvosoft nemyslel:roll: EDIT: kdyžtak jestli by někdo ete něco věděl tak napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
parecek
Zdravim lidi, nevite nekdo jak vypnout nebo zrušit to neustálý zapisování na disk?? mám totiž new ntb a při zápisu to tak divně sičí bo co a nebo nemůže být vadnej hadr když to sičí?
předem díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.