Tomitko Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Ahojte. Tak jsem si stáhl MOH Heroes 1. Velice mě to chytlo, hned jsem dal infrastructure. Nehraje to tu taky někdo? Mohli by jsme zahrát, popř. kdyby nás bylo víc i založit klan! Pište zde nebo mě na ICQ 367-245-412.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 zdar,,,,hmmm kamo to te omrzi je tam kazdej druhej player cheater ja jsem hral asi 3 dny pak jsem zjistil kolik lidi cheatuje a konec .....uvidis :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 měl by tam jít založit i vlastní server s heslem ne? mkrnu na to, moment, kdyby jo, hrál by si ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Tak můžeme někdy zahrát...napiš kdy ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 je to strasne nerealni das mu 4rany do bricha snipem a nechcipne,nebo zasobnik z tomsna a vezmes mu pulku zivota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Tak můžeme někdy zahrát...napiš kdy ;-) Třeba dneska? Napiš PM v kolik hodin by si měl čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.