jakubgaluszka Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 čau zdá se mi že když celý den hraju(8-10hod)tak je pak xbox pomalejsi respektive nacitani u hry...a kdyz ho vypnu a zapnu tak je to zas normalni cim to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Tebou ptz si uz unaveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 ne ja to myslim vazne meril jsem to..ten samy loading a je to pomalejsi (a priste si to nech pro svy pribuzny meto totiz nezajima) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Montrey Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 nepřehřeje se? jako já svůj box miluju natolik že hold mu každou hodinu dobřeju 15 minutovou přestávku pač se o něj hafo bojím.. takže s tím zkušenosti nemám... ale kompl třeba když nechám běžet celou noc tak taky je pak pomalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajciNO Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Ja som kupil používané flashnuté xko, 6 hodín v kuse som na tom drtil GTA IV a nespozoroval so žiadne spomalenie takže neviem. Inak Montrey už aj ja to tak robím, že zahram hodinku-dve potom pol hoďka prestavka a zas mastim hodinku a tak ďalej. Je to tak asi najlepší spôsob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Ja som kupil používané flashnuté xko, 6 hodín v kuse som na tom drtil GTA IV a nespozoroval so žiadne spomalenie takže neviem. Inak Montrey už aj ja to tak robím, že zahram hodinku-dve potom pol hoďka prestavka a zas mastim hodinku a tak ďalej. Je to tak asi najlepší spôsob. 6hodin? a mas chlazeni na xko nebo beznej pac ja hraju tak 3 hodiny a xko je zahratej jak svin a bojim se abych ho neznicil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Od té doby co mám xko sem na něm nepozoroval nějaké význámné zahřátí a to hraju tak 1-2 hodiny v kuse, mám starší verzi premium 20gb HDD koupeno o vánocích na hrejte.cz se samsung mechanikou. Zkus to xko rozebrat a třeba ho vyčistit, pokud ho máš dlouho tak může bejt dost zasraný.. nebo pouvažuj o koupi externího větráčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ježiš to není tím je to tím jak hraje dlouho taky mám xbox ne dlouho ale taky je zahratej a kazdej xbox se 6hodinach zahraje nerikam ze ho mam varici ale je trosku teplej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Je normalni ze kdyz je vetsi horko , musi se elektronika vice namahat a vice se zahriva . Pozoruju to napriklad i na notebooku ... Takze v techto vedrech radej opatrne s tim xboxem :D Jinak je to vyreseno takze lock.....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
čau zdá se mi že když celý den hraju(8-10hod)tak je pak xbox pomalejsi respektive nacitani u hry...a kdyz ho vypnu a zapnu tak je to zas normalni cim to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts