jakubgaluszka Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2009 čau zdá se mi že když celý den hraju(8-10hod)tak je pak xbox pomalejsi respektive nacitani u hry...a kdyz ho vypnu a zapnu tak je to zas normalni cim to je?
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2009 ne ja to myslim vazne meril jsem to..ten samy loading a je to pomalejsi (a priste si to nech pro svy pribuzny meto totiz nezajima)
0 Montrey Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2009 nepřehřeje se? jako já svůj box miluju natolik že hold mu každou hodinu dobřeju 15 minutovou přestávku pač se o něj hafo bojím.. takže s tím zkušenosti nemám... ale kompl třeba když nechám běžet celou noc tak taky je pak pomalej
0 MajciNO Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2009 Ja som kupil používané flashnuté xko, 6 hodín v kuse som na tom drtil GTA IV a nespozoroval so žiadne spomalenie takže neviem. Inak Montrey už aj ja to tak robím, že zahram hodinku-dve potom pol hoďka prestavka a zas mastim hodinku a tak ďalej. Je to tak asi najlepší spôsob.
0 jbunny Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2009 Ja som kupil používané flashnuté xko, 6 hodín v kuse som na tom drtil GTA IV a nespozoroval so žiadne spomalenie takže neviem. Inak Montrey už aj ja to tak robím, že zahram hodinku-dve potom pol hoďka prestavka a zas mastim hodinku a tak ďalej. Je to tak asi najlepší spôsob. 6hodin? a mas chlazeni na xko nebo beznej pac ja hraju tak 3 hodiny a xko je zahratej jak svin a bojim se abych ho neznicil
0 JerRry Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2009 Od té doby co mám xko sem na něm nepozoroval nějaké význámné zahřátí a to hraju tak 1-2 hodiny v kuse, mám starší verzi premium 20gb HDD koupeno o vánocích na hrejte.cz se samsung mechanikou. Zkus to xko rozebrat a třeba ho vyčistit, pokud ho máš dlouho tak může bejt dost zasraný.. nebo pouvažuj o koupi externího větráčku.
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2009 ježiš to není tím je to tím jak hraje dlouho taky mám xbox ne dlouho ale taky je zahratej a kazdej xbox se 6hodinach zahraje nerikam ze ho mam varici ale je trosku teplej
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2009 Je normalni ze kdyz je vetsi horko , musi se elektronika vice namahat a vice se zahriva . Pozoruju to napriklad i na notebooku ... Takze v techto vedrech radej opatrne s tim xboxem :D Jinak je to vyreseno takze lock.....:D
Otázka
jakubgaluszka
čau zdá se mi že když celý den hraju(8-10hod)tak je pak xbox pomalejsi respektive nacitani u hry...a kdyz ho vypnu a zapnu tak je to zas normalni cim to je?
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts