atry Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 ..vsici WIIckari podte sem...a podelte se se svejma zkusenostma... ..dost o tyhle vecicce uvazuju..(PSP pro me prestava bejt zajimavy-porad to stejny dokola) ..takze piste co se vam na WII libi co ne(neverim, ze ne co takovyho je) ..wille,J-reku,bobo a dalsi co mate tuhle nej nextgen konzoli.. (nesotjim o nakej flame..kdo nefandi wii a nema k tomu co ric, at se otoci o de jinam :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 hrál jsem dohromady 2 hodiny......skvělá myšlenka a nápad jak udělat hru atraktivní pomocí ovladače, ktarý snímá váš pohyb......škoda, že nemůžu zatím připojit konzoli k netu..........akorát mi vadí ceny her, ale vzhledem ke stávající nabídce neuvažuji o očipování.......jsou 2-3 dobrý hry na Wii (pro mě)....takže nemá smysl zatím zasahovat do konstrukce.....potenciál vidím tak za rok za dva (pláček měl pravdu)....to teprve konzole ukáže co v ní je.......zatím je to bomba.....ale o prodeji PSP neuvažuju páč si Wii těžko vemu do práce....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 wii sem dostal k vanocum a zatim sem mam raymana zeldu a sporty a je to dobry jako fakt sranda td ale stve me ze kazda hra stoji oklo 2000 a taky me stve ze na to nejsou momentalne hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 ..ok..dik za postrehy.. ..pro me PSP uz neni nicim moc zajimavy..nevachyzi na to zadny "novy" veci - porad dokola to stejny v jinym kabate.... ..a jeho prenosnost temer nevyuzivam - pouze se muzu rozhodnout jestli budu hrat v posteli nebo na gauci :) ..her je na wii asi fakt malo :( ... ..ktery z nich stojej za koupeni...red steel, kralici a zelda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Asi Zelda a Tiger :D ......ne ale je to fakt bída a letošek zatím nevěstí nic dobrýho....ale od května bude online hraní a pak to bude bomba.......těším se na podzim....snad už se bude něco hejbat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 wii je pecka ... vazne je to bomba , sqely napad , dobra hratelnost atd ... prvni mesic jsem byl u toho skoro porad ... ale pak jsem dohral raymany , sporty i wii play a trosku jsem se zacal nudit (ne ze by me to nebavilo ale jednodusejsem vsechny hry ohral) ... chce to porad nove a nove hry , ted si asi poridim nejakou novou. Na co se vazne tesim je ELEBITS !!!! tohle bude pecka a myslim si ze by to nemelo uniknout zadnemu majiteli wii. Skouknete to na ign.com nechce se mi to hledat :D s tim netem : taky jsem mel problem ... asi to mas pres wifi ... u mne stacilo prepnout wifi signal na 802.11 a pak zpatky a jelo , pak se wii preplo do standby modu a uz to ficelo. Co rikate na kanaly ? ja upe zboznuju everybody votes channel :D :D to je takova moje mala zavislost. Jednou mi dokonce vzali muj navrh na otazku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 ..ok..dik za postrehy....pro me PSP uz neni nicim moc zajimavy..nevachyzi na to zadny "novy" veci - porad dokola to stejny v jinym kabate.... ..a jeho prenosnost temer nevyuzivam - pouze se muzu rozhodnout jestli budu hrat v posteli nebo na gauci :) ..her je na wii asi fakt malo :( ... ..ktery z nich stojej za koupeni...red steel, kralici a zelda? Pravda, ze na PSP vychazej Killer tituly (ikdyz Oblivion by tento mesic mohl prekvapit) az na podzim (bude God of War! 8) a Final Fantasy BOZE!). Jen tak se koukni na Wii Relasy (asi je to muj pocit...na Wii nevyjde minimalne 3 mesice zadna dobra hra :( ) a uvidis, jak rychle si koupi rozmyslis (na Vanoce ti dam dalsi sanci Wajaj :P ). Takze cekat, cekat, hrat na PSP a zase cekat...pak budou Vanoce a ty uz si Nintendo nenecha ujit :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 spam: atry dosáhl hodosti generála a šel se vožrat :D to bobo: net nemám vůbec vyřešenej páč nemám ani wifi ani redukci do USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 spam: atry dosáhl hodosti generála a šel se vožrat :D to bobo: net nemám vůbec vyřešenej páč nemám ani wifi ani redukci do USB haha atry styd se :D :D :D :D jo tak tak to mi nedoslo s tim netem sry wille :D :D takze kdz uz tu je tolik lidi , kteri maji wii ... mrknete se sem http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=9736 nemelo to moc ohlas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 ..hmm..general..ted uz sem muzu s klidnym svedomim prestat chodit :) ..ani poradne nevim co ma v budoucnu vyjit na WII :oops: ...tak sem na to nekoukal, ale par her me zaujalo (cca 5)..ktery is myslim, ze by me bavili... ..PSP je sice fajn, ale nak me to uz nebere..jak sem psal PSP je pro me momentalne stereotyp-porad stejny hry dokola..obcas lepsi grafickej kabatek, ale nic novyho, originalniho, zabavnyho... ...ale na WII cloveka muzou diky novymu stylu hrani bavit i hry, ktery by normalne nehral(treba golf..normalne to hrat na kompu nebo psp pro me neni zadnej velkej odvaz-sory wille :) - ale na WII to musi bejt bomba ptz to je navostro) ..ve skole PSP neuziju..na nocni sichty do prace nechodim, nebo nekam, kde bych se moh s PSP "zasit"..takze hraju jen doma..a to bych raci hopsal pred telkou s WII.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Já taky dost přemýšlím o koupi (PS3 nebo xbox 360 se mi zda zbytečný a drahý) už sem na tom hrál a jestli se vydaří vysvědčení tak je moje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 atry mas sice pravdu ze to je uplne jiny zazitek , ale musim te varovat pred tim , ze ti nemusi sednout to ovladani. Porad se to ridi jistymi zakonitostmi a predstava , ze budes skakat pred televizi a mavat s tim ovladacem jak se ti zachce , je trosku vedle. Ovladani musi projit do krve ... pak to teprve zacina bavit. Me napriklad zpocatku wii moc nebavilo (priznavam se :wb: ) ... ale jakmile jsem prisel na to jak se to ma drzet , zacal jsem ten ovladac citit a hlavne co s tim mam delat ... pak me to chytlo ! takze chce to jen cvik :) Samozrejme kazdy to muze citit jinak ... to co tu pisu jsou pouze moje skusenosti a dojmy. Wii je proste vychytana vecicka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 ¨ja teda nwm no me wii taky bavi ale dohral sem raymana sporty uz me nebavej a zelda mn onic moc a na call of duty setrim jinak na net se nak nedostanu mam sice wifi ale nemuzu se pripojit ani na psp ani na wii nwm cim to je ale pste to nejde a navic nemam stahlou operu na wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 a mas nastaveny dobry wifi standart ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 myslis 802.11neco??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 presne to :) poinformuj se jak to ma byt spravne nastavene ... me taky dlouho trvalo nez jsem to vykutil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 toz taky uz sem nevedel do ceho strcit prachy a dnes sem k PS2, PSP jeste poridil WIIcko... zatim sem s mladym jen sportoval ale uvazuju hodne moc o modcipu...sem sice elektrikar ale samotnemu se mi do toho nechce nenamontuje mi ho nekdo v Praglu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 nintendo je nejvic na hovno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 nintendo je nejvic na hovno!!!Co se sem vůbec ser*š ?! V prvním příspěvku je napsaný že to není pro ty kdo nefandí Wii (vsadím se že ho doma rozhodně nemáš).. Já mám Wii asi 2týdny a je to super věc (zvlášt když je připojený na net...) největší prdel je to ale ve dvou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 nintendo je nejvic na hovno!!! to je opravdu smysluplný příspěvek oceněný kartou.................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 nintendo je nejvic na hovno!!! ..buh (nebo modi) chran tohle forum od takovejhlech hnupu jako ses ty 8) ..vyhrabat pul roku strej topic a este tam kecat nesmysli...hmmm :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.