psychoks Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ahoj , mám problém . Nainstaloval jsem si WIN 7 bohužel jsem zapoměl vymazat vše v pc a taky jsem zapoměl jak se to děla můžete mi někdo poradit ? Vysvětlení pro blbce prosím :roll::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 no ja formatuju pri kazde instalaci wXP tam vyberes oddil na ktery to chces nahodit, pak se to zepta jestli opravit stavajici instalaci nebo naformatovat - neni neco podobnyho i u w7? toto se mi dobre osvedcilo, mohlo by to byt i u tech sedmicek :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 díky zkusim to za hodku se ozvu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Pri instalaci , po akceptovani licencnich podminek das custom install , vyhodi ti to oddil na kterem mas puvodni data pokud mas vice oddilu na disku , tak vsechny smaz , zustane ti jen jeden novy nenaformatovany . Das delete , pak kliknes na new , vyhodi ti to jak velky oddil chces , nech to tak jak je a dej apply . Nakonec format a pokracujes v instalaci tlacitkem next... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 vše souhlasí ale je tam nějaky akorát load něco a pak refresh a vymazat to nejde na co tam mam kliknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Pokud myslis ten 100 mb oddil , tak ten si win 7 bere automaticky , to nech tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 no jenže mám v pc i visty a potřebuju je smazat mám tu i viry a prostě potřebuju vše z pc vymazat ale nic takovýho nejde stěma oddílama nejde hnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 A instalujes pod vistama a nebo si dvd nabootoval primo pri startu PC ? Pokud jedes pod vistama instalacku , pak se nediv ze nemuzes nic delat s diskem . Protoze system pracuje... Restartuj kompl , mackej delete pri startu , najedes do biosu , tam vlez do advanced setings (kazdy bios to ma jinak) nebo boot setings a nastav first boot na cd-rom . Uloz to a bootuj instalaci primo z dvd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 :D díky a zkoušel jsem to při startu pc ale nic nereaguje co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Viz jak pisu vyse , ale taky muzes mit spatne vypalene dvd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 byl to iso a vypaleno jako image Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 co jsi zkousel pri startu a nejede to? bios nebo ten boot? a co mas za kompa? po zapnuti koukej pozorne na tu uvodni obrazovku co mas mackat na setup do nejakych biosu se neleze pres DEL ale napr F2, mozna je to tvuj pripad treba mlada to tak ma na kompu od bell packard, nebo jak se ta plecka jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammster Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 musis to sformatovat tam kde mas windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 jo díky už jsem to zvládl nemusel jsem nic nastavovat měl jsem to automaticky a měl jsem tam dát TAB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.