G3n3s!s Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Mám dotaz... Prosím moc všechny!!! aby mě za toto nekamenovaly!!! hledám hack na CSPSP... ale nikde ho nemuzu najit, chci ho jenom vyzkoušet, aby sem viděl jak fungují, a aby sem moch poznat opravdovýho cheatera!!! Opět prosím!!! NEKAMENOVAT!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 LOL..hledam hack a chci ho jen vyskouset :D:D:D...dost blbej argument....v tom ti nepomuzu,nesnasim cheatery co kazej ostatnim hru ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ALE UZ SEM JEDNOU REKL!!! nechci je pouzivat jen vyzkouset!!! a tohle!! je offtopic!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 zkus http://lmgtfy.com/?q=Cspsp+1.61+cheats&l=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 to sem skousel... nejsem tak blbej.. nesnasel sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 pokud to nenajde google myslíš že vůbec nějaký cheaty jsou? :roll: na oficiálních stránka jsem nic nenašel :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 no, vcera sem videl typka, co zapnul AB :D proste rek NOW I PUT CHEATS ON.. a najednou to na me automaticky zamerovalo... ! ***refreeeesh*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soda1468623028 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Co to je ten hack a co to dela??? Mluvite o tom jak o svatym gralu!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 ty nevis co je hack? to je proste vec co ti pomuze aby si videl prez zdi atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soda1468623028 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 AHA ja to znam spis jako CHEAT nebo PATCH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RapKiler Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Šikovná věcička tamto taky sem si něco vytvořil http://lmgtfy.com/?q=Kokoti+buzerant%C5%AF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 cheat ten je uz ve hre naprogramovanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 refreeeeesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Šikovná věcička tamto taky sem si něco vytvořil http://lmgtfy.com/?q=Kokoti+buzerant%C5%AF Tak tobe bych dal ban kamarade. Jinak k tematu jednou se tu hack na to objevil ale ihned pote na to byla vydana nova verze kde uz to bylo opravene takze v tehle hre bude hackovani nemozne :)ale budme radi za to aspon nam nebudes kazit hru :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Tak tobe bych dal ban kamarade.Jinak k tematu jednou se tu hack na to objevil ale ihned pote na to byla vydana nova verze kde uz to bylo opravene takze v tehle hre bude hackovani nemozne :)ale budme radi za to aspon nam nebudes kazit hru :lol: přesně tak,CHEATY jsou jen pro lami co nejsou schopný se to pořádně naučit ;):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 když neumíte číst, tak ani neodepisujte, cheaty na ver. 1.61 jsou, a navíc vím, proč je chci mám pro to sví důvod, a navíc je to mnou ověřený... ten důvod... tak prosim postujte jen linky... a taky komentare... ale ne negativne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 ... nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 hmm.... tak nikdo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ............................refresh.......................................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Jo chceš cheatovat nauč se hrát a nezkoušej je!Cheaty mají lamky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ty ***** už!!! nespamuj tu!! ty už mě pěkne stves, i ten tvuj xicht, a si asi slepej, nebo já nwm, přečti si první příspěvek, ja NECHCI cheatovat mg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
G3n3s!s
Mám dotaz... Prosím moc všechny!!! aby mě za toto nekamenovaly!!!
hledám hack na CSPSP... ale nikde ho nemuzu najit, chci ho jenom vyzkoušet, aby sem viděl jak fungují, a aby sem moch poznat opravdovýho cheatera!!! Opět prosím!!! NEKAMENOVAT!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts