trusty Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ahoj mam takovej problem mam tenhle mobil a nejede mi zvuk v repracich kdyz zapnu pisnicku kdyz mi jede video kdyz mi ¨nekdo vola pise sms kdyz fotim nic tam neni nikde znamka zvuku z repraku co s tim?mam tenhle telefon tak mesic mozna a mam zarucak ale je to jakoby prazdnej papir neni tam nic napsany o koupi atd. cim to muze byt?diky za vsechny rady,a nemam ten mobil jak rozdelat nemam na to ten divnej sroubovak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ahoj mam takovej problem mam tenhle mobil a nejede mi zvuk v repracich kdyz zapnu pisnicku kdyz mi jede video kdyz mi ¨nekdo vola pise sms kdyz fotim nic tam neni nikde znamka zvuku z repraku co s tim?mam tenhle telefon tak mesic mozna a mam zarucak ale je to jakoby prazdnej papir neni tam nic napsany o koupi atd. cim to muze byt?diky za vsechny rady,a nemam ten mobil jak rozdelat nemam na to ten divnej sroubovak no jestli mas doklad o koupi tak ho bez reklamovat...jinak ten papir jak mas prazdnej tak s tim nepochodis...to ti meli vyplnit ty u kterejchs ten mobil kupoval....jinak je jasny ze je neco s reprakem(treba tam i neni:D) ale jestli zaruka plati tak bych se v tom moc nehrabal...bude tam nejspis ohnutej nebo zlomenej konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 no tak to bude asi velkej problem protoze sem to kupoval pres tatikovu firmu a nic sem k tomu jinyho nedostal krom toho nevyplnenyho zarucaku ale doted to jelo az vcera to prestalo jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 no tak to bude asi velkej problem protoze sem to kupoval pres tatikovu firmu a nic sem k tomu jinyho nedostal krom toho nevyplnenyho zarucaku ale doted to jelo az vcera to prestalo jet no jestli mas nejakej kontakt nebo tak tak tam bez co nejdriv...ted zalezi na nich...jestli ti to vemou..ale tak meli by...ale taky nemusi...a nebo to rozebrat(kdyz nepochodis)a kouknout na reprak nevim jaky vypada u SE rozebiral sem jenom Nokie N series Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 no ja sem na tohle levej takze kolik by priblizne stala oprava v nakym servisu kde to udelaj kvalitne a rychle v brne?kolik by to stalo a jak dlouho by to trvalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 no ja sem na tohle levej takze kolik by priblizne stala oprava v nakym servisu kde to udelaj kvalitne a rychle v brne?kolik by to stalo a jak dlouho by to trvalo? hele to nevim..ale reprak nestoji moc...zkus se kouknout na netu kolik tak stoji...a delaj to nekde i na pockani...nebo vetsinou odpoledne das a vecer nebo druhej den si pro to muzes jit....a nebo si zkus koupit repracek sam a dat jim ho tam jenom aby ti to pridelali...takze vlastne zaplatis jenom za praci(ale snad je to reprak)...a neni to necim jinym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 a cim by to mohlo treba byt?ani to nijak nereaguje ten reprak proste nic a kdyz vola tak to slysim jnom ten zadny reprak nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 a cim by to mohlo treba byt?ani to nijak nereaguje ten reprak proste nic a kdyz vola tak to slysim jnom ten zadny reprak nejde no tak na 99% je to reprak..a jinak by mohla bejt zakladni deska na tom miste spatna..ale to spis ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 dik za rady kouknu se po tom repraku na netu kolik to tak stoji a uvidim zatim to nelockujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 tak sem se dozvedel ze mi neco v tom mobilu chrasti a obcas fakt zridka kdyz pustim videoi tak do poloviny zvuku tak se mi uz 2x stalo ze to jelo potichu takze si myslim ze tam budeou spatne draty a ne raprak co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.