Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SE k850i problém

trusty

Recommended Posts

ahoj mam takovej problem mam tenhle mobil a nejede mi zvuk v repracich kdyz zapnu pisnicku kdyz mi jede video kdyz mi ¨nekdo vola pise sms kdyz fotim nic tam neni nikde znamka zvuku z repraku co s tim?mam tenhle telefon tak mesic mozna a mam zarucak ale je to jakoby prazdnej papir neni tam nic napsany o koupi atd. cim to muze byt?diky za vsechny rady,a nemam ten mobil jak rozdelat nemam na to ten divnej sroubovak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj mam takovej problem mam tenhle mobil a nejede mi zvuk v repracich kdyz zapnu pisnicku kdyz mi jede video kdyz mi ¨nekdo vola pise sms kdyz fotim nic tam neni nikde znamka zvuku z repraku co s tim?mam tenhle telefon tak mesic mozna a mam zarucak ale je to jakoby prazdnej papir neni tam nic napsany o koupi atd. cim to muze byt?diky za vsechny rady,a nemam ten mobil jak rozdelat nemam na to ten divnej sroubovak

no jestli mas doklad o koupi tak ho bez reklamovat...jinak ten papir jak mas prazdnej tak s tim nepochodis...to ti meli vyplnit ty u kterejchs ten mobil kupoval....jinak je jasny ze je neco s reprakem(treba tam i neni:D) ale jestli zaruka plati tak bych se v tom moc nehrabal...bude tam nejspis ohnutej nebo zlomenej konektor

Odkaz ke komentáři

no tak to bude asi velkej problem protoze sem to kupoval pres tatikovu firmu a nic sem k tomu jinyho nedostal krom toho nevyplnenyho zarucaku ale doted to jelo az vcera to prestalo jet

no jestli mas nejakej kontakt nebo tak tak tam bez co nejdriv...ted zalezi na nich...jestli ti to vemou..ale tak meli by...ale taky nemusi...a nebo to rozebrat(kdyz nepochodis)a kouknout na reprak nevim jaky vypada u SE rozebiral sem jenom Nokie N series

Odkaz ke komentáři

no ja sem na tohle levej takze kolik by priblizne stala oprava v nakym servisu kde to udelaj kvalitne a rychle v brne?kolik by to stalo a jak dlouho by to trvalo?

hele to nevim..ale reprak nestoji moc...zkus se kouknout na netu kolik tak stoji...a delaj to nekde i na pockani...nebo vetsinou odpoledne das a vecer nebo druhej den si pro to muzes jit....a nebo si zkus koupit repracek sam a dat jim ho tam jenom aby ti to pridelali...takze vlastne zaplatis jenom za praci(ale snad je to reprak)...a neni to necim jinym

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu