Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mikrofón

Otázka

Odesláno

Ahoj, mám obyčejný mikrofón. Když si ho natavuji (jaky hlasitost atp.) tak mi funguje, je vidět že se sliším. Ale potom ho vyskouším na nějaké hře a tam mi nefunguje. Ani na skype. Co s tím je ?

(PS. tohle říkám na dálku, nejsem u svýho PC takže pokud chcete pobrobný popis mikrofonu budu doma asi v pondělí)

Pokud jste něčemu nerozuměly, klidně se ptejte.

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Ahoj, mám obyčejný mikrofón. Když si ho natavuji (jaky hlasitost atp.) tak mi funguje, je vidět že se sliším. Ale potom ho vyskouším na nějaké hře a tam mi nefunguje. Ani na skype. Co s tím je ?

(PS. tohle říkám na dálku, nejsem u svýho PC takže pokud chcete pobrobný popis mikrofonu budu doma asi v pondělí)

Pokud jste něčemu nerozuměly, klidně se ptejte.

a máš ho aktivovanej a vybranej ve hře?bo na skypu? musí to být tou hrou nebo skypem když ti to při nastavování faká, ale stejně ve hře ani skypu se slyšet nebudeš

EDIT: já myslel jako při hovoru, ale tak to fakt nevím, ještě zkus jinej mikrofon(třeba si od někoho puč)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu