D@w3 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Je možný abych mohl dostat RROD u tý nový revize Jasper?? CHci si teď koupit x-ko a teda neim aby se mi nestal RROD a tak neim jestli mam koupit Arcade s Jasper nebo Premium a na tom asi Jasper neni tak neim poradte pls.. Jak se vam to zdá..:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Možný je všechno ,ale pravděpodobnost je mizivá.. já mam obyč (ne jasper) edici rok a nic se me nestalo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Nikdy nevis na jaky kus narazis , kazdopadne mas 2 roky zaruku a na rrod nebo error e74 dokonce 3 roky . Tohle ti nikdo opravdu nepovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 jako máš normal Arcade bez Jasper a nic se nestalo a kdy jsi ho asi tak kupoval neni to core co?? edit// Takže já mám na RROD záruku 3 roky bo co.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 jako máš normal Arcade bez Jasper a nic se nestalo a kdy jsi ho asi tak kupoval neni to core co??edit// Takže já mám na RROD záruku 3 roky bo co.? Na RROD je záruka normálně 2 roky, xbox však může mít závadu E74 (špatný graf. čip) a na tuhle závadu je záruka 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 To uz zrusili paco s tim rrod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 tak teda asi koupim tu premium verzi a na nejakej RROD seru ptze 2 roky je docela dost dlouha doba a teda když říkate že neni to o moc jiny ten Jasper nebo ten normal a jeste teda jak je to s tim ze Jasper ma jenom Arcade a preimum ma porad tu straou verzi nebo teda jak to je ..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ne jsou myslim 3 revize nejstarsi core potom falcon a nejnovejsi jasper a potom se to deli podle prislusenstvi na arcade jenom zakladni prislulenstvi + karta potom premium + 60gb hardisk a potom elite ta ma cerne provedeni a mega prislusenstvi + 120gb hardisk edit: jo a ten jasper je lepsi protoze jede na min voltu nez falcon tudiz o dost mensi sance ze se prehreje, jinak se da koupit pridavne vetrani co zase o trochu snizi to ze se ti prehreje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 To uz zrusili paco s tim rrod ? Je možný že to zůstalo i pro ty nový, poslední co sem četl je to prdloužení na E74. Zas tak moc to ale neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 A jakou revizi ma teda podle vas ten premium http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-premium-edition-d114798.htm ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 můžeš dostat RROD řeči o tom že ne jsou blbost kámoš dostal RROD u jaspera cca po měsíci můžeš mít falcona a nic ti nenaskočí celej život ale můžeš mít jaspera a naskočí to za týden nikdy nevíš lol takhle se to nepozná...musíš se kouknou na datum výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 na tamten kasli kup si tady i s flashem http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=213 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Ja ale flash nechci nechci pak dostat Ban na live proste co je lepis tamten pro edition nebo arcade normaln bez flashe ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 no tak spis ten premium ma uz i hardisk ale ten se da dokoupit a banu se zas tak moc neboj edit: Johnysko ma pravdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 nevim proc by si mel hned kvuli flashi dostat BAN, i ty nejvetsi a nejhroznejsi kecy se ukazali jako kecy,viz. danteho nebojacny test patchle hry na starem fw :D uz i lide bez flashe dostali ban :D takze to fakt neres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 BAN NEDOSTANEŠ na 99,9% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Taky řeším problém jako D@w3 raši si zjištuji u dodavatele jestli je to Jasper... Radši... Mno jinak k flashi... banem bych si nelámal hlavu taky pojedu na originál, ale už jen pro to, že mě to přijde lepší, hlavně stahovat hry mě nebaví.... Každopádně časem tam jednou padne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 JJ tak diky tak koupim ten premium mozna si ho tead pak necham flashnout jak teda rikate a diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
D@w3
Je možný abych mohl dostat RROD u tý nový revize Jasper??
CHci si teď koupit x-ko a teda neim aby se mi nestal RROD a tak neim jestli mam koupit Arcade s Jasper nebo Premium a na tom asi Jasper neni tak neim poradte pls.. Jak se vam to zdá..:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.