pepas Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ahoj podporuje WII micro SD 8gb kartu s redukcí na SD ?? ve Wii se moc neviznám pls poraďtě jsem bezradný! děkuji8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 podporuje ve verzi 4.0E ... tu muzes ziskat pripojenim wii k wifi a nasledne odkliknout update YES a nebo pokud jsi koupil nove tak uz tam mozna tahle verze bude... posledni moznost je nejaka hra ktera obsahuje update v sobe :) jinak s tim adapterem z MICRO na SD neni problem... ani u malych karet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepas Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 díky koupim si asi 1 gb abych si to fleshnul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 porty Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 já osobně mám kartu s adapterem a žádný problém není takže podporuje ale mám jen 2GB u větších si nejsem jistý ale od toho 4.0 firmwaru by to jed mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sladidlo Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 zdravim jakou SD kartu kupovat? ja nasla pro wii jenom maximalne 128Mb to bude ale asi malo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiri6609 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 kup si nejmene 2Gb jakoukoliv, ak mas FW 4.2 tak i vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sladidlo Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 kup si nejmene 2Gb jakoukoliv, ak mas FW 4.2 tak i vetsi hm a to zjistim kde plis? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirass Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Tahle fleška funguje místo USB HDD naformátovaná WBFS Managerem 3.0 a funguje spolehlivě. Zkoušeno na 4.2E a USB Loader GX. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57424 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepas
ahoj podporuje WII micro SD 8gb kartu s redukcí na SD ??
ve Wii se moc neviznám pls poraďtě jsem bezradný!
děkuji8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.