sk8ers Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Ahoj rozhodl jsem seže budu hrát multiplayer a sháním měsíční Gold.....mohl by mi nekdo poradit kde sehnat nejlevneji????díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Tak dycky se to dalo nejlevněji na aukru. teď je tam jenom roční za 815 což není špatná cena, ale když chceš jenom měsíc tak je ti to nanic a myslim že tady jsou i nějaké na fóru za 100 nebo 120Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Na aukru teď byl za 99kč na měsíc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 na aukru bejvaj mesicni ale jen chvily po tech se shani kazde , i ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 U Danteho......měsíční za 75,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 U Danteho......měsíční za 75,- Myslíš že Dante ještě má?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Dante nema , tak ho furt neserte ! Ma tam jasne napsano ze je prodej do odvolani zastaven ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Srry nikde sem si tam nevšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Nevite proc je tedkon gold drazsi o 200% nebo i vic? Driv toho byo plny aukro mesic/50kč. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 cloud: asi krize, jinak taky doporučuji aukro,v normálních obchodech je to o 100% dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montrey Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Uživatel: Izmail360 prodává livko na metr za 60,- ;) mám ho od něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Koupil jsem na ebayi roční za necelejch 700,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.