Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

sekaji se mi nepravidelne hry

kuba741

Otázka

custe vsichni tak mam problem ktery me docela stve vcera vecer jeste jsem hral burnouty max detaily 8x AA crysis na stredni no AA a v poho 30-50fps nekd yi 60 proste to krasne jelo a dneska se to seka docela dost nevim cim to je?cistil jsem registry defragmetoval hadr atd atd grafarnu mam novou taktze ovladacema by to byt nemelo nevite co s tim?:D te kdo mi spravne poradsi a pofachci to dostane 2k credits

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Nemáš puštěných více programů najednou ? Kamošovi to taky dělalo a pak se ukázalo že měl puštěnejch hodně programů najednou (např. test antiviráku) a u toho hrál a sekalo se muto

Jj to se mi stalo,kvůli toho se to všechno sekalo tak zkus povypinat všechny ty prográmky a nastav si nejmenší detaily

Odkaz ke komentáři

• 0

Hoj kuba ja vim co ma za grafiku ATI3650 a AthlonX2; zkus při spuštění hry najet do správce úloh - vypadá to že se to z něčím háda a nastavit u toho procesu (hry) prioritu (nejvyšší) nebo zkus aktualizovat ovladače graficky karty...

Odkaz ke komentáři

• 0
Hoj kuba ja vim co ma za grafiku ATI3650 a AthlonX2; zkus při spuštění hry najet do správce úloh - vypadá to že se to z něčím háda a nastavit u toho procesu (hry) prioritu (nejvyšší) nebo zkus aktualizovat ovladače graficky karty...

jj zkusim diky moc!!!§ btw mam hd4650:D

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím

jak ti tu radili...zkus vyčistit registry, odebrat zbytečné programy po spuštění z MSCONFIG.

Jen bych se Tě chtěl zeptat?? Co máš za operační systém??

Pokud ti to při spuštění dost často ukazuje SCANDISK, máš disk naformátovaný nejspíš ve FAT32 systému.

Ten dost často způsobuje při špatném vypnutí, ale občas i samovolně-nekonzistenci dat na disku!!

Převeď na NTFS a mělo by to být dobrý. Před tím je ale potřeba nechat dojet SCANDISK do konce, aby opravil všechny chyby.

Převod provedeš buď nějakým prográmkem...Partition Magic, Acronis Disk Suite atd. anebo přímo ve Windows na příkaz. řádku:

convert c: /FS:NTFS (c: - je označení jednotky, kterou chceš převést)

Vyzkoušej-uvidíš.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nedivil bych se...

Když jsem viděl ten návod o Hackovaní ;).

Zkus:

1.)Odvirovat PC

2.)Defragmentovat disky

3.)Vyčistit registry

4.)Omezit na co nejméně spuštěných programů

Chystám (píši návod na 100% zvýšení výkonu (vetší FPS ve hrách) ;))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu