Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sacred 2

KO23L

Recommended Posts

Zdravicko,

neparite nekdo tudle pecku, desne dlouho mi na PS3 chybela nejaka takovadle Dungeon crawling zalezitost a muzu rict ze jsem nebyl zklaman :psp:. Jednicku jsem hral na kompu jen chvilinku a nikdy me nejak neoslovila ale dvojka me na PS3 zacla narame bavit, sice ze zacatku to bylo kapicku slozitejsi, protoze system rozvoje postavy je dost svuj vlastni, neokopirovanej po vzoru diabla a nikde toho neni moc vysvetleno takze se hra muze zvlast ze zacatku zdat lehce nepristupna, ale kdyz tomu clovek obetuje chvili casu a cteni na internetu tak se do toho da dostat vcelku rychle

Timto prvnim prispevkem bych tu chtel zalozit Thread kde by se lidi mohli mezi sebou podelit o sve zkusenosti, zjisteni, popripade k debate o vyhodach/nevyhodach ruznych skillu pro ruzne chary a jejich buildy a podobne.

Ja osobne jsem zvolil ze zacatku asi trosku krkolomnejsi cestu, protoze jsem jako svou prvni postavu vytvoril Inkvizitora ktery je na internetovych hodnocenich povazovan za druhe nejtezsi povolani k hrani (take uz me to stalo jedno nove rozehrati kvuli prave spatne zvolenym skillum v zacatku hry), rozmyslel jsem se jestli ho pojedu jako "Castera" nebo jako "Melee Fightera", nakonec jsem se rozhodl pro Melee variantu jelikoz za nej vzdy hraju s pritelkyni v parte a ona hraje High Elfku Magini, takze je lepsi kdyz druhy bojuje spis na blizko a nabira mrchy na sebe.

Abych tak na zacatek prispel do tematu ktery zakladam rozepisu se o me predstave vyvoje postavy, kuli opetovnemu startu hry mam zatim celkem nizky lvl (14) ale promyslene uz to mam az do konce :)

Jelikoz se chci specializovat na boj z blizka prevazne budu pouzivat Aspect Gruesome Inquisition s podporou kouzlicek z Aspectu Astune Supermancy (jsou mi tak tochu blizsi nez kouzla z Aspectu Nefarious Netherworld, buildu je vsak mozno vytvorit bezpocet). Ted jiz k samotnemu memu buildu:

lvl 2: Tactics Lore (udajne je nejlepsi drzet na stejnem lvl s postavou)

lvl 3: Dual Weild (pry se ma drzet neco kolem levelu postavy)

lvl 5: Gruesome Inquisition Focus

lvl 8: Concentration

lvl 12: Astune Supermancy Focus (tady jsem se trosku utnul protoze jsem zapomel ze bych si mel dat spise Focus na Nefarious Netherworld - kvuli rychlemu namodifikovani buffu Soul reaver: v Nefarious Netherworld Focusu staci mit jen 9 bodiku kvuli zminene modifikaci, vic neni treba)

To jsou zatim skilly ktere mam .... a v budoucnu planuji:

lvl 18: Bargaining (vsude dopurucuji pro vsechny buildy, od hranice 75 ziskava hrac lepsi odmeny za questy)

lvl 25: Armor Lore

lvl 35: Nefarious Netherworld Focus (konecne ! ... bohuzel si ho nemuzu dat driv protoze potrebuju Armor Lore a Bargaining a myslim ze se bez toho obejdu, kdyz nesoluju)

lvl 50: Constitution

lvl 65: zatim nemam rozhodnuto, rozhoduji se z nekolika favoritnich skillu.

Vybiram z:

Astune Supermancy Lore (pro posileni pomocnych magickych utoku)

Combat Discipline (pro lepsi cooldowny komb a moznost delsich komb)

Hafted weapons (pro lepsi vyuziti tupych zbrani ktere chci jako spravny inkvizitor pouzivat)

eventuelne Speed Lore

Pokud by pro me mel nekdo nejake napady nebo rady, uvitam :). (nechci si davat Combat Reflexes nebo Toughness protoze oslabuji efektivitu buffu Purifying Chastisement)

Jeste napisi jakou mam predstavu o rozlozeni bodiku v jednotlivych skillech po dosazeni maximalni urovne 200 (celkem za hru hrac ziska 911 bodu na rozdeleni) o tom totiz zatim nemam zadnou predtstavu, protoze je to ma prvni postava v sacred tak ani nevim kolik bodu je idealni nandat do nejdulezitejsich skillu aby byli dostatecne silne.V tomdle smeru bych opravdu uvital rady.

Inkvizitor lvl 200:

Tactics Lore: 125

Dual Weild: bylo mi doporuceno ze staci 75

Gruesome Inquisition Focus: pry je dobre dostat na 75

Concentration: postupne zvysovat az do 75 (moznost mit na sobe 3 buffy)

Astune Supermancy Focus: zalezi na cooldownu Levin Array

Bargaining: cetl jsem ze je do nej nejlepsi davat co nejvic bodu, ale me je lito do nej tolik davat protoze pak nezbyva na vylepsovani bojovych schopnosti (ale pri dosazeni mistrovstvi - 75 bodu ve skillu - hrac dostava lepsi Questove odmeny)

Armor Lore: 75

Nefarious Netherworld Focus: myslim ze staci zminenych 9 bodiku (na zmodifikovani Soul Reaveru)

Constitution: podstatnejsi nez Armor Lore, dostat aspon na 125

Jeste potrebuji aby mi zbyli nejake bodiky na posledni 10ty skill :D

To by bylo asi zatim vse, snad se to bude trebas nejakemu zacinajicimu Inkvizitorovi hodit a doufam ze se nekdo pripoji a podeli se o sve buildy a o sve zkusenosti a zazitky. Parbe Zdar :psp: !!

PS.: Predem se omlouvam za cestinske nesmysly, chybejici diakritiku a pripadne hrube hrubky :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pridavam obrazek sveho zacinajiciho Inquisitora a me Elfske pomocnice :) - zatim na 18 lvl, je to pouze vyfoceno fotakem na televizi :psp:

(nemuzu prijit na to proc ten obrazek je nekdy videt a nekdy ne .... to jen kdyby si nekdo rikal proc tu zadnej neni, projistotu jsem pridal odkaz)

http://www.papo-games.estranky.cz/fotoalbum/ps3-hry/sacred2photo/original/6

lk1pdvvole3glum0010.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu