Big Smoke Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 Nevíte jak nastavit usb Wifi jako acces point ??? Já to hledam a nikde to nemužu najít... Popř. kdyby mi chtěl někdo pomoct po ICQ tak moje ICQ je: 263-789-324 ... ///upraveny nazov topicu - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Ví to někdo pls pls, potřebuju vědět jak to WIFI USB nastavit abych se tam k tomu dostal přes PSP a mohl hrát po netu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 no bude to nekde v ovladani toho wifi usb klice .. nevim mozna estli to ma ikonku u hodin nebo tak :) dystak se ozvi na icq ;) // EDIT : Vidim ze se tu icq číslo nezobrazuje.. tak dyštak 241768344 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 odporucam ti kontaktovat Dutcha http://console-forum.cz/showgroups.php on nastavoval plno tychto wi-fi klucov ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 odporucam ti kontaktovat Dutchahttp://console-forum.cz/showgroups.php on nastavoval plno tychto wi-fi klucov ;) a ja jeho :angle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Mas vlastne na tom kluci funkciu vytvorit AP ?? Na niektorych to nieje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Big Smoke
Nevíte jak nastavit usb Wifi jako acces point ??? Já to hledam a nikde to nemužu najít... Popř. kdyby mi chtěl někdo pomoct po ICQ tak moje ICQ je: 263-789-324 ...
///upraveny nazov topicu - THeBaNDiT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts