Montrey Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Mám na xku 2 acccounty... jeden můj (později vytvořen) a jeden původního majitele... když pustím xko tak se mi tam hodí jako první ten jeho účet... jak dosáhnout toho aby tam byl hned můj a nemusel to otroksky přehazovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Mám na xku 2 acccounty... jeden můj (později vytvořen) a jeden původního majitele... když pustím xko tak se mi tam hodí jako první ten jeho účet... jak dosáhnout toho aby tam byl hned můj a nemusel to otroksky přehazovat? a ten jeho ucet tam potrebujes? Proc ho nesmazes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 hod se na tvuj acc a pak v X guide nastav auto login :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Montrey Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 a ten jeho ucet tam potrebujes? Proc ho nesmazes? jak ho mám smazat? jo ten auto-join fungoval ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 lol:roll::cheesygrin: co treba nastaveni-memory-a profiles a pak delete?např co třeba než se ptát něco zkusit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Montrey
Mám na xku 2 acccounty... jeden můj (později vytvořen) a jeden původního majitele... když pustím xko tak se mi tam hodí jako první ten jeho účet... jak dosáhnout toho aby tam byl hned můj a nemusel to otroksky přehazovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts