duxt Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Po vypnutí internetu(internet browser)mi nikdy nejde VSH menu, pak třeba otevřu obrázky a zase de nevíte jakto ? Děla to jenom když před tím mám spuštěný prohlížeč... Mám psp 3000 s cfwenablerem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 asi menší bug ... máš nejnovější verzi? .. jestli tak přejdi třeba na 5.03gen-a ... já mám a jede uplně v pohodě ... až na to recovery menu který má menší vady ale já ho třeba nepoužívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 asi to bdue nejaka chyba cfw enableru...jinak nwm ale pokud ti funguje kdyz najedes do obrazku nebo nekma jinam tak bych to moc neresil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duxt Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Nainstaloval jsem gen-a fix a dělá to pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 asi bdue nejaka chyba v psp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duxt
Po vypnutí internetu(internet browser)mi nikdy nejde VSH menu, pak třeba otevřu obrázky a zase de nevíte jakto ? Děla to jenom když před tím mám spuštěný prohlížeč... Mám psp 3000 s cfwenablerem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts