rhinos Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Dá se ještě koupit nový PSP Fat? Mám možnost koupit od nějakého člověka co to prý vozí z Německa. Na 1004 jde aplikovat cfw jestli jsem to správně pochopil na všech fw? Cena je poměrně slušná 2750 A nebo mám možnost mít 2004 za 3000Kč ale tady nevím jaký to má fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 No jistota je PSP fat,ano na PSP fat jde aplikovat CFW já bych vzal FAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Novy psp fat uz nesezenes...FAT de flanout uplne pres PB...a kdyz si koupis slima z obcodu tak to bdue mit tu novou desku apo kadzym uplnem vypnuti psp se ten program na rani ISO/CSO deaktivuje...u too fatka pobezi furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Jestli máš možnost koupit FAT, tak jednoznačně FAT (kdyby to bylo rok zpět tak slim no..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rhinos Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 akorat je bilej. Trochu me mate ze teda uz nove neni mozne koupit. http://rhinos.rajce.idnes.cz/fat/ Neni k tomu zaruka,karta 32 Mb ta PSP 2004 ma fw5.02,2Gb karta,1.5 roku zaruka,1x UMD hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fílek Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Tak tohle může být kus co zůstal někde na skladě a je to jen doprodej starých kusů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Pokud to PSP slim má 5.02 tak bych ti asi doporučil FATko... Na tzom si zahraješ určitě, ale pokud je bez záruky, sežeŇ si tady na foru je tu PSP fat taky bez záruky, ale už s kartou taky kolem 2.500kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Jestli ti vadi ten bily kryt tak ja mam cerny a klidne to s tebou vymenim jsem z prahy jestli ty taky tak to by bylo uplne nejjednodussi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rhinos
Dá se ještě koupit nový PSP Fat?
Mám možnost koupit od nějakého člověka co to prý vozí z Německa.
Na 1004 jde aplikovat cfw jestli jsem to správně pochopil na všech fw?
Cena je poměrně slušná 2750
A nebo mám možnost mít 2004 za 3000Kč ale tady nevím jaký to má fw
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts