Melichar1111 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 zdar. mam problém s netem na psp. dam "scan"mam si vybrat síť přes kterou se chci připojit ale všechny maji nejvíc 60% pls poraďte:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 60% ti stačí ta co řešíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Myslím že je potřeba 75%. Když máš míň tak se nepřipojíš....Ale nejsem si jistej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 jj pripojis se i na min...takze nemusis nic resit...tejne ten net pude stejne rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Melichar1111 Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 měl sem tam 85% a stejně mi to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 tak napis aspon co to dela kdyz das v psp TEST CONNECTION ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 a neni ta wifina zaheslovaná? a pokud ne tak stejne dost casto musis zaplatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 zaeslovana byt nemusi ja treba sme nasel wifi 50% signal a neslo mi na ni propijit psalo to ''the access poit was not detected''...ale pokud je smazrejme zaeslovana muis znat heslo jinak to nepude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Melichar1111 Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 :cry:zaheslovaný to neni. dam scan, najde mi to nějkaou síť bez hesla,mam tam 85%, pak mi to píše-Obtaing IP addres, please wait. chvíli počkam a pak mi to něco napíše a je tam error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 tak pravdepodobne nebude mit router na ktery se snazis pripojit zapnuti dhcp (automaticke pridelovani ip adres) takze si ip adresu a dns musis nastavit sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 jj pripojis se i na min...takze nemusis nic resit...tejne ten net pude stejne rychle... omlouvam se za OT:ziped: jak si napsal ze stejne pude net stejne rychle tak to není vubec pravda... cím nižší bude signál tím menší bude přenosová ryhlost (při 4% je přenosová rychlost 1Mb/s)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 jj ja jsem mel doma na routeru stejny problem ... musis nastavit IP rucne pokud je ten router tvuj tak by to nemel byt problem pokud ne tak se bud optat majitele ale asi spis budes mit smulu (a kdyz IP dostanes tak si davej bacha at se tam ty nepripojis s IP ktera uz na routeru je treba nejaky pripojeny comp) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FunThomas Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 já jsem zjistil, že se jako vifi občas ukáže i vysílačka atp. a na tu se fakt nepřipojíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Melichar1111
zdar. mam problém s netem na psp. dam "scan"mam si vybrat síť přes kterou se chci připojit ale všechny maji nejvíc 60% pls poraďte:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts