BioToXx_ Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Zdar lidi nevite kdy ma vyjit tahle hra ?? Cetl sem si o ni naky info a vypada to ze bude hodne slusna... chtel bych vedet naky veci : jako treba z jaky osoby se to bude hrat. Atd ... Jak se na tu hru tesite ? a kdyby byl nekdo tak hodnej a upnul ji ?? Ale nwm kdy vysla/ma vyjit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Fantasy RPG Dragon Age: Origins bylo posunuto, ale zatím pouze PC verze a to proto, aby hra vyšla zároveň s verzemi konzolovými. Hra tedy vyjde až během října a prosince, což poskytne dostatek času dokončit českou verzi, ale jestli se i té dočkáme, to je zatím tajemstvím. prevzato z xboxweb.cz Preview (sice pc verze ale alespon nejake otazky zodpovi) : http://www.gameplanet.cz/Archiv/PC-preview/Dragon-Age-Origins-preview.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 co treba kouknout na IGN:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 co treba kouknout na IGN:roll:copak ja vim co je IGN ?? A jeste navic stahuju asi 8 souboru najednou takze se pohybuju jen po CF... a hledat nemuzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 to je web... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Tak co uz nekdo hrajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 No já teda určitě kupuju limitku na ps3 ,ale taky by mě dost zajímalo jaké to je vy co už jste stáhli a hrajete....tak jak spokojenost?:) docela dost se na tuto hru těším ,akorát škoda češtiny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bidli Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 no ja uz hraju,taky sem se moc tesil ,ale s tou anglictinou je to fakt naprd!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 njn kdyby jste čekali na oficiální vydání u nás kde má být i CZ lokalizace tak by ste jí tam měli no :) má bejt ta čeština je to na playcentru i na daíšch obchodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Čeština má být u PC verze, konzolové (aspoň X360) je jen s CZ manuálem co jsem četl. A jinak k dotazu - už to hraju a je to naprostá bomba, pokud se Vám líbí hodně ukecaná RPG (opravdu je to dost podobné např. Baldur's Gate), budete jako doma! Pro mě 10/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Čeština má být u PC verze, konzolové (aspoň X360) je jen s CZ manuálem co jsem četl. A jinak k dotazu - už to hraju a je to naprostá bomba, pokud se Vám líbí hodně ukecaná RPG (opravdu je to dost podobné např. Baldur's Gate), budete jako doma! Pro mě 10/10. Jo to je pravda s tou cz ,jinak očekávám právě od toho hodně ,rád bych si zahrál nákou fakt HC RPG :) ,zatím jsou ohlasy dobré i IGN dali 8,4 z 10...Už se nemůžu dočkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Očekávání budou určitě naplňena :) Hra nabízí (tuším) 5 základních linií příběhů (začal jsem jako Člověk, který je dědicem krále....) mraky vedlejších questů a doslova tuny dialogů :) Doporučuju koupit pěkný v kůži vázaný slovníček a vzít si dlouhou dovolenou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 BIOWARE zatim vše co jsem hral me chytlo (MASS EFFECT,SW:KOTOR I II) na Dragon Age jsme se tešil protože jsem si myslel, že to bude něco jako MASS EFFECT ale co jsem četl je to pry jako BaldursGate. BG mi prijde hodne narocny. Chci se zeptat je to i pro amaterá v tomhle BG žánru?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 BG bylo narocny z toho pohledu, ze to bylo postaveny na pravidelch D&D, coz pro lidi co ty pravidla neznali bylo docela spatny. Kazdopadne DA uz na tom postavenj neni, takze by to melo byt jednodussi i pro normalni hrace, navic ma byt zjednodusenej i interface(pry podobny jak v mass effectu). Takze bych rekl ze to bude pristupny vsem hracum.. A rozhodne to bude pecka8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 no ja uz to hraji neni to spatne a mam to v cestine nojo ale na PC jinak je pravda ze ten kdo neumi poradne aglicky tak to bude mit hodne tezke v te hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Tak hraje už někdo? Někde jsem narazil na zmínky o tom, že xboxová verze má při náročnějších scénách problém s frameratem? Je na tom něco pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Na pravidlech D&D už to myslim postaveny neni, ale je to na systemu kterej z toho vychazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Tak hraje už někdo? Někde jsem narazil na zmínky o tom, že xboxová verze má při náročnějších scénách problém s frameratem? Je na tom něco pravdy? No já četl zase něco že xbox má rychlejší snímkování ,ale ps3 má zase lepší grafiku textur ,obličeje atd...tak nevím ,ale možná jsem to popletl.Na internetu je toho hodně. edit : Kdo to hraje na PC ,jak až moc je to náročné na HW?Shoduje se to plně s tím co jsem se dočetl od EA (myslím s tím oficiálním)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Dneska jsem to hral u kamose na PC na plno a co se tyce grafiky je to hodne slaby na druhou stranu to u tyhle hry je uplne jedno pro me po Demon's Souls druha nej RPG hra tohodle roku.Skoda jen ty cestiny :( na konzole nebude a to jak pro xka tak ps3 :(( Tohle fakt nechapu vzdyt ta cestina je hotova stacilo by snad jen to prepsat do jazyka pro konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Prvotřídní hra, přesně jak se od Bioware dalo čekat. Skvěle propracovaný svět, příběh, úžasné dialogy (btw jak je od Bioware zvykem všechny nadabované a to úžasně). Skvělá interakce mezi postavami jak při dialozích tak i mimo ně. Ze začátku to pro někoho může být trošku chaos, protože je to opravdu propracované, velké množství skillů, kouzel, předmětů, věcí co dělat atd atd. Ale po chvilce si člověk zvykne a je to paráda. Jen mě štve, že můžete mít v partě aktivní jen tři další postavy, protože každá ta postava má unikátní osobnost a každá nějak reaguje na určité věci, misí se do rozhovorů a člověk pak neví koho do te trojice aktivní vybrat, protože si říká "sakra, vždyt tahle postava je taky super, zajímalo by mě, co by říkala na tohle a na tamto, jenže chci mít aktivní i tuhle postavu - sakra co teeeď??" :D Hraju na Xboxu360 a musím přiznat, že na PC to bude trochu lepší, protože tam má člověk možnost odzoomovat a pauznout hru kdykoliv během boje a davat postavam přikazy co mají dělat, což na konzolích nejde, ale na druhou stranu člověk může uplně jednoduchým zplusobem v menu nadefinovat postavám co mají dělat při ruzných situacích, třeba že když te postavě klesne zdraví pod 25%,že si má vypít lektvar, nebo když je obklíčená více než dvěmi nepřátely, zakouzlit nějaké plošné kouzlo atd atd. Sečteno a podtrženo - úžasný zážitek pro milovníky fantasy a rpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Xbox verze ma stejné soubory(anglicka lokalizace) jako pc verze (česká lokalizacíë) kdyby to někdo vyměnil a nahradil by to it ?italština? nebo es ?spanelština? a nebo angličtinou ale ji chyby vždy jeden soubor co ma ta it es lokalizace.Jen teorie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 No já to pařím a je to opravdu pecka.. Pro mě je to lepší než Oblivion, kde se hodně cestuje a prd děje.. Tady se cestuje méně na checkpointy pomocí mapky, ale o tom to vůbec není.. Boj v duši Ďábla a buch ví co mě ještě čeká.. :-)) Po 7 hodinách čistého hraní zatím 10\10.. Ale ta angličtina, pokud nemluvíte, tak hru musíte odsoudit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Když mi někdo upnete tu češtinu z PC verze, zkusím se s tím poprat :) Pochybuju, že ve hře budou české fonty, ale jako zábava na dlouhý zimní večery to bude dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 A je tam coop ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 A je tam coop ?? Není Singleplayer only ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.