Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dragon Age: Origins

BioToXx_

Recommended Posts

Zdar lidi nevite kdy ma vyjit tahle hra ?? Cetl sem si o ni naky info a vypada to ze bude hodne slusna... chtel bych vedet naky veci : jako treba z jaky osoby se to bude hrat. Atd ...

Jak se na tu hru tesite ?

a kdyby byl nekdo tak hodnej a upnul ji ?? Ale nwm kdy vysla/ma vyjit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Fantasy RPG Dragon Age: Origins bylo posunuto, ale zatím pouze PC verze a to proto, aby hra vyšla zároveň s verzemi konzolovými. Hra tedy vyjde až během října a prosince, což poskytne dostatek času dokončit českou verzi, ale jestli se i té dočkáme, to je zatím tajemstvím. prevzato z xboxweb.cz

Preview (sice pc verze ale alespon nejake otazky zodpovi) :

http://www.gameplanet.cz/Archiv/PC-preview/Dragon-Age-Origins-preview.html

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Čeština má být u PC verze, konzolové (aspoň X360) je jen s CZ manuálem co jsem četl. A jinak k dotazu - už to hraju a je to naprostá bomba, pokud se Vám líbí hodně ukecaná RPG (opravdu je to dost podobné např. Baldur's Gate), budete jako doma! Pro mě 10/10.

Odkaz ke komentáři

Čeština má být u PC verze, konzolové (aspoň X360) je jen s CZ manuálem co jsem četl. A jinak k dotazu - už to hraju a je to naprostá bomba, pokud se Vám líbí hodně ukecaná RPG (opravdu je to dost podobné např. Baldur's Gate), budete jako doma! Pro mě 10/10.

Jo to je pravda s tou cz ,jinak očekávám právě od toho hodně ,rád bych si zahrál nákou fakt HC RPG :) ,zatím jsou ohlasy dobré i IGN dali 8,4 z 10...Už se nemůžu dočkat :)

Odkaz ke komentáři

Očekávání budou určitě naplňena :) Hra nabízí (tuším) 5 základních linií příběhů (začal jsem jako Člověk, který je dědicem krále....) mraky vedlejších questů a doslova tuny dialogů :) Doporučuju koupit pěkný v kůži vázaný slovníček a vzít si dlouhou dovolenou :)

Odkaz ke komentáři

BIOWARE zatim vše co jsem hral me chytlo (MASS EFFECT,SW:KOTOR I II) na Dragon Age jsme se tešil protože jsem si myslel, že to bude něco jako MASS EFFECT ale co jsem četl je to pry jako BaldursGate. BG mi prijde hodne narocny. Chci se zeptat je to i pro amaterá v tomhle BG žánru?!

Odkaz ke komentáři

BG bylo narocny z toho pohledu, ze to bylo postaveny na pravidelch D&D, coz pro lidi co ty pravidla neznali bylo docela spatny.

Kazdopadne DA uz na tom postavenj neni, takze by to melo byt jednodussi i pro normalni hrace, navic ma byt zjednodusenej i interface(pry podobny jak v mass effectu).

Takze bych rekl ze to bude pristupny vsem hracum..

A rozhodne to bude pecka8)

Odkaz ke komentáři

Tak hraje už někdo? Někde jsem narazil na zmínky o tom, že xboxová verze má při náročnějších scénách problém s frameratem? Je na tom něco pravdy?

No já četl zase něco že xbox má rychlejší snímkování ,ale ps3 má zase lepší grafiku textur ,obličeje atd...tak nevím ,ale možná jsem to popletl.Na internetu je toho hodně.

edit : Kdo to hraje na PC ,jak až moc je to náročné na HW?Shoduje se to plně s tím co jsem se dočetl od EA (myslím s tím oficiálním)?

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem to hral u kamose na PC na plno a co se tyce grafiky je to hodne slaby na druhou stranu to u tyhle hry je uplne jedno pro me po Demon's Souls druha nej RPG hra tohodle roku.Skoda jen ty cestiny :( na konzole nebude a to jak pro xka tak ps3 :(( Tohle fakt nechapu vzdyt ta cestina je hotova stacilo by snad jen to prepsat do jazyka pro konzole

Odkaz ke komentáři

Prvotřídní hra, přesně jak se od Bioware dalo čekat. Skvěle propracovaný svět, příběh, úžasné dialogy (btw jak je od Bioware zvykem všechny nadabované a to úžasně). Skvělá interakce mezi postavami jak při dialozích tak i mimo ně. Ze začátku to pro někoho může být trošku chaos, protože je to opravdu propracované, velké množství skillů, kouzel, předmětů, věcí co dělat atd atd. Ale po chvilce si člověk zvykne a je to paráda.

Jen mě štve, že můžete mít v partě aktivní jen tři další postavy, protože každá ta postava má unikátní osobnost a každá nějak reaguje na určité věci, misí se do rozhovorů a člověk pak neví koho do te trojice aktivní vybrat, protože si říká "sakra, vždyt tahle postava je taky super, zajímalo by mě, co by říkala na tohle a na tamto, jenže chci mít aktivní i tuhle postavu - sakra co teeeď??" :D

Hraju na Xboxu360 a musím přiznat, že na PC to bude trochu lepší, protože tam má člověk možnost odzoomovat a pauznout hru kdykoliv během boje a davat postavam přikazy co mají dělat, což na konzolích nejde, ale na druhou stranu člověk může uplně jednoduchým zplusobem v menu nadefinovat postavám co mají dělat při ruzných situacích, třeba že když te postavě klesne zdraví pod 25%,že si má vypít lektvar, nebo když je obklíčená více než dvěmi nepřátely, zakouzlit nějaké plošné kouzlo atd atd.

Sečteno a podtrženo - úžasný zážitek pro milovníky fantasy a rpg

Odkaz ke komentáři

No já to pařím a je to opravdu pecka.. Pro mě je to lepší než Oblivion, kde se hodně cestuje a prd děje.. Tady se cestuje méně na checkpointy pomocí mapky, ale o tom to vůbec není.. Boj v duši Ďábla a buch ví co mě ještě čeká.. :-)) Po 7 hodinách čistého hraní zatím 10\10.. Ale ta angličtina, pokud nemluvíte, tak hru musíte odsoudit..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu