GameEs Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Dělám s Leníkem kterej mi pomáhá hru s názvem Punker's Revenge v programu "Construct" a moc neumím malovat v photoshopu :D.. Takže bych potřeboval někoho na tvoření příšer a pozadí, objektů, prostě toho prostředí :D.. Hra zatím vypadá takhle (po jednom dnu práce a vytvoření postavy a pozadí, ty bodláky sou z IWBTG, jo :D a je to jen takovej obrys) :D. Je to dlouhodobý ale není to tak že by každej den musel něco dělat ten grafik, jen tak občasná výpomoc. ani nevím jestli z tohohle něco kloudnýho vyleze, ale snad jo :D. (příšera trvala 2 minuty xD) Na projektu pracují: GameEs Leny Arcane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Hlasím se xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 sry za OT ale proč v constucter? Jsou lepší programy skus třeba jazyk C# v něm dělám já mojí hru a už mám hotovýho klienta i server ale taky dělám v něm už dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 sry za OT ale proč v constucter? Jsou lepší programy skus třeba jazyk C# v něm dělám já mojí hru a už mám hotovýho klienta i server ale taky dělám v něm už dva roky Prosimte laskave pis k veci..kdyz by to chtel udelat v Ccku tak to v Ccku udela....vidis nekde napsano "Chci to udelat v Ccku "?...ne tak prosim nespamuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.