ozzy625 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Zdravím, chtěl bych se zeptat na pár otázek ohledně Aukra: 1)Věkové omezení ? 2)Pokud se zboží vydraží třeba za hooodně malou cenou tak prodávajicí musí předmět prostě prodat ? 3)Jak probíhá platba ? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 1) Ne 2) Nemusíš ho prodat, ale kupující ti udělí špatnej kometář a z danného účtu už nebudeš moci kupovat/prodávat 3) Dobírka / Předem na účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Zdravím,chtěl bych se zeptat na pár otázek ohledně Aukra: 1)Věkové omezení ? 2)Pokud se zboží vydraží třeba za hooodně malou cenou tak prodávajicí musí předmět prostě prodat ? 3)Jak probíhá platba ? Předem děkuji 1) mám dojem od 18 :cheesygrin: 2) musí ho prodat ... a pokud ne tak mi dáš negativ a řekneš to správcům aukra ... 3) u každé aukce to je napsané ... ale většinou to je předem na účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 1)ne 2)ja to resim tak, ze si to v pripade nizky nabidky necham koupit od kamose.. pak samozrejme platim aukru poplatek za koupeni, ale predmet mi zustava.. 3) i osobka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Mě by nejvíc zajímala ta platba,vždyť když kupujícímu pošlu předem na ůčet peníze tak Aukro nic nedostane.Vysvětlete mi prosím tu platbu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Aukru poté musíš zaplatit cenu za to, že si to u nich prodal/vystavil (+ - 200,-) jim na účet. Než nějakou věc u nich vystavíš, tak ti to spočítá kolik budeš muset jim zaplatit. Zinglbee: cena aukce je podle různých výhod ;) pokud to je normální aukce bez ničeho třeba jenom s 2 obrázka a popisem tak to je tak 10 kč Nedělej chytráka, napsal sem + -, ale pokud chceš mít tvojí aukci aspoň trochu vidět, určitě to bude nad 100,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 ten kdo vystaví tu aukci tak pak musí po měsíci aukru zaplatit poplatek Zinglbee: cena aukce je podle různých výhod ;) pokud to je normální aukce bez ničeho třeba jenom s 2 obrázka a popisem tak to je tak 10 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Aha a partnerský program funguje jak ? 150 Kč dostanu pro služby Aukra nebo mi to pošlou na ůčet ( složenkou...) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Zdravím,chtěl bych se zeptat na pár otázek ohledně Aukra: 1)Věkové omezení ? 2)Pokud se zboží vydraží třeba za hooodně malou cenou tak prodávajicí musí předmět prostě prodat ? 3)Jak probíhá platba ? Předem děkuji Tady jsou taky odbornici... 1, Podpisujes ze mas vice nez 18 let. Ale praxe je takova ze i 12 lete deti maji ucet na aukru. 2, Podle podminek aukra musis. Ale da se to osmelit jako napr. ze se ti to porouchalo pred odeslanim atd.... musis precist pravidla a vedet jak to smelit :D 3, Pokud mas ucet tak ti lidi plati z uctu nebo z posty. Pokud nemas tak na dobirku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Ok díky moc , aukro musí mít tučné příjmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Ok díky moc , aukro musí mít tučné příjmy :) Poplatky jsou opravdu strasne. Ja osobne jsem aukru zaplatil uz vice nez 2.000kc A to mam jen 130 komentaru Priklad : Daval jsem znovu do prodeje 2 veci. Casove rozmezi mezi myma aukcema je asi 7 sekund. A rozdil v por. cisle aukce je asi 5.000. Takze pocitej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Poplatky jsou opravdu strasne. Ja osobne jsem aukru zaplatil uz vice nez 2.000kc A to mam jen 130 komentaruPriklad : Daval jsem znovu do prodeje 2 veci. Casove rozmezi mezi myma aukcema je asi 7 sekund. A rozdil v por. cisle aukce je asi 5.000. Takze pocitej :D LOL , ted uz staci jen rict nejakemu webmasterovi a muzem zacit podnikat XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 LOL , ted uz staci jen rict nejakemu webmasterovi a muzem zacit podnikat XD A to si pak vem rozdil Aukro/eBay ;) Ale takhle jednoduchy to vubec neni.. se podivej kolik aukcnich portalu je a jaky je to tam propadak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Věk je min 18 let. Maj to v pravidlech a je to i v zákoně. Nikdo to však nedodržuje. Měl jsem stim problém. Náká ..... mě nabonzovala a pak chtěj kopii občanky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.