Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Par otázeček ohledně Aukra

ozzy625

Recommended Posts

Zdravím,

chtěl bych se zeptat na pár otázek ohledně Aukra:

1)Věkové omezení ?

2)Pokud se zboží vydraží třeba za hooodně malou cenou tak prodávajicí musí předmět prostě prodat ?

3)Jak probíhá platba ?

Předem děkuji

1) mám dojem od 18 :cheesygrin:

2) musí ho prodat ... a pokud ne tak mi dáš negativ a řekneš to správcům aukra ...

3) u každé aukce to je napsané ... ale většinou to je předem na účet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Aukru poté musíš zaplatit cenu za to, že si to u nich prodal/vystavil (+ - 200,-) jim na účet.

Než nějakou věc u nich vystavíš, tak ti to spočítá kolik budeš muset jim zaplatit.

Zinglbee: cena aukce je podle různých výhod ;) pokud to je normální aukce bez ničeho třeba jenom s 2 obrázka a popisem tak to je tak 10 kč

Nedělej chytráka, napsal sem + -, ale pokud chceš mít tvojí aukci aspoň trochu vidět, určitě to bude nad 100,-

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

chtěl bych se zeptat na pár otázek ohledně Aukra:

1)Věkové omezení ?

2)Pokud se zboží vydraží třeba za hooodně malou cenou tak prodávajicí musí předmět prostě prodat ?

3)Jak probíhá platba ?

Předem děkuji

Tady jsou taky odbornici...

1, Podpisujes ze mas vice nez 18 let. Ale praxe je takova ze i 12 lete deti maji ucet na aukru.

2, Podle podminek aukra musis. Ale da se to osmelit jako napr. ze se ti to porouchalo pred odeslanim atd.... musis precist pravidla a vedet jak to smelit :D

3, Pokud mas ucet tak ti lidi plati z uctu nebo z posty. Pokud nemas tak na dobirku

Odkaz ke komentáři

Ok díky moc , aukro musí mít tučné příjmy :)

Poplatky jsou opravdu strasne. Ja osobne jsem aukru zaplatil uz vice nez 2.000kc A to mam jen 130 komentaru

Priklad : Daval jsem znovu do prodeje 2 veci. Casove rozmezi mezi myma aukcema je asi 7 sekund. A rozdil v por. cisle aukce je asi 5.000. Takze pocitej :D

Odkaz ke komentáři

Poplatky jsou opravdu strasne. Ja osobne jsem aukru zaplatil uz vice nez 2.000kc A to mam jen 130 komentaru

Priklad : Daval jsem znovu do prodeje 2 veci. Casove rozmezi mezi myma aukcema je asi 7 sekund. A rozdil v por. cisle aukce je asi 5.000. Takze pocitej :D

LOL , ted uz staci jen rict nejakemu webmasterovi a muzem zacit podnikat XD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu