:.Dragunov.: Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Cau mam ted nejaky problem s iPhonem... Doted me normalne fungoval Instalous viPhonu pres kterej stahuju a instaluju hry...Vzdy jsem hru bezproblemu stahl a pote nainstaloval a pote se jeji ikonka objevila na plose... Ale po navratu z chalupy co jsem Instalous tyden nepouzival to nejak blbne... Najdu hru co chi, stahnu, kliknu na ni a nainstaluju...Po instalaci vyjedu do menu ale ikonka nikde... Zkousel jsem reset ale nic... Nevite proc me najednou nejdou instalovat? Diky moc... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Zkus to normálně přes iTunes. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 No jo pres iTunes to jde ale kdyz jsem treba nekde mimo muj iTunes tak dost ten Installous pouzivam :) Divny to je no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.