Jocker Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Ahoj,sry že píšu sem ale je to blízká kategorie... stáhl jsem si hru a nwm jak dat na cd aby jela jsem vypalil a nic nevíte jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Ja palim v clone cd na nejnizsi rychlost a jede to v pohode . Ke spusteni palenych her musis mit samozrejme v konzoli modchip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 ano chip mám .. ok jede to dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Tak to treba trochu rozved , jak si to vypaloval a v jakem formatu si hru stahl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.