Carlito Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Dnes jsem udělal update wii a nefunguje mi jeden ovladač???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negotiator Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Dnes jsem udělal update wii a nefunguje mi jeden ovladač???? Zkusil si ho znovu sesynchronizovat? A na jakou verzi sis updatnul Wiicko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carlito Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 to jsem zkoušel. Mam verzi 4.0E. Mohl se mi zrovna rozbít, ale to mu moc nevěřim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negotiator Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 to jsem zkoušel. Mam verzi 4.0E. Mohl se mi zrovna rozbít, ale to mu moc nevěřim. Tak s tim ti, bohuzel, neporadim (mam taky 4.0E a tento problem nenastal). Idealni by bylo, kdyby nekdo ve Tvem okoli mel taky Wiicko, a mohl odzkouset ovladac na svem Wiicku - to uz bys vedel, kde je zakopany pes. ---> alespon myslim, ze je to ta nejjednodussi moznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 skus ho pripojit k telefonu co ma bluetooth ak sa ti ukaze ako zariadenie je ok, po pripade vymen baterie aj ked ukazuje ze su dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Carlito
Dnes jsem udělal update wii a nefunguje mi jeden ovladač????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.