Carlito Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 Dnes jsem udělal update wii a nefunguje mi jeden ovladač???? Citovat
0 Negotiator Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 Dnes jsem udělal update wii a nefunguje mi jeden ovladač???? Zkusil si ho znovu sesynchronizovat? A na jakou verzi sis updatnul Wiicko? Citovat
0 Carlito Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 to jsem zkoušel. Mam verzi 4.0E. Mohl se mi zrovna rozbít, ale to mu moc nevěřim. Citovat
0 Negotiator Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 to jsem zkoušel. Mam verzi 4.0E. Mohl se mi zrovna rozbít, ale to mu moc nevěřim. Tak s tim ti, bohuzel, neporadim (mam taky 4.0E a tento problem nenastal). Idealni by bylo, kdyby nekdo ve Tvem okoli mel taky Wiicko, a mohl odzkouset ovladac na svem Wiicku - to uz bys vedel, kde je zakopany pes. ---> alespon myslim, ze je to ta nejjednodussi moznost. Citovat
0 mootoo Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 skus ho pripojit k telefonu co ma bluetooth ak sa ti ukaze ako zariadenie je ok, po pripade vymen baterie aj ked ukazuje ze su dobre Citovat
Otázka
Carlito
Dnes jsem udělal update wii a nefunguje mi jeden ovladač????
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.