Jocker Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 je nějaká možnost si dát do nds hru když ještě nemám kartu a tak třeba do vnitřní paměti přes usb nebo tak nějak nějaké demo ? dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Mám takový pocit, že ve speciálních prodejnách šly na fatka (nevím, jak je to s lite) nahrát demoverze her, ale nejsem si tím teď jistý (jen jsem viděl nějaké letáky). Mimochodem pokud nemáš flash kartu, ta nejlevnější stojí okolo stovky, doporučuju do nějaké jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Ty prodejny ale nebyly v CR, jen v japonsku. Doporucuji to, co endhalf - koupit flashkartu a bud cekat, anebo cekat a chvili si zkratit koupi origa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 koupil jsem si DSTT zítra mi jí posílá kámoš tak prosím lock dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceTower Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Este k tem demum v nejakych obchodech ve velkych mestech se daj stahnou dema co vydrzi v ds do vypnuti konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Docela by mne zajimalo jakych v CR - zde jsem to jeste nikde v Praze nevidel :) Ja si stale stojim za tim, ze je to jen v JP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Fakt to v cz jde je to v praze 1,4,5 a 9 presna adresa napriklad v praze 1 je Bontonland Václavské náměstí, 1 198 00, Praha 1 Vice iformaci na http://www.mojenintendo.cz/wifi/mesto/Praha%201 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Tam jsem byl nekolikrat a download centrum tam teda nebylo :) Kvuli hotspotu tam chodit nemusim - ten mam @home... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Já mám pocit že něco takovýho inzerovli v Gamehousu. Přijdeš, zapneš NDS, dáš download play, stáhneš demo a po vypnutí DS se smaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 no praha to se vám kecá :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 sry ale mám eště jednu otázku... nejde jit na internet bez flash karty ? třeba že si dam na DSTT nějakej jinej prohližeč bez nutnosti flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jocker
je nějaká možnost si dát do nds hru když ještě nemám kartu a tak třeba do vnitřní paměti přes usb nebo tak nějak nějaké demo ? dík za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.