Jocker Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 je nějaká možnost si dát do nds hru když ještě nemám kartu a tak třeba do vnitřní paměti přes usb nebo tak nějak nějaké demo ? dík za odpověd Citovat
0 endhalf Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 Mám takový pocit, že ve speciálních prodejnách šly na fatka (nevím, jak je to s lite) nahrát demoverze her, ale nejsem si tím teď jistý (jen jsem viděl nějaké letáky). Mimochodem pokud nemáš flash kartu, ta nejlevnější stojí okolo stovky, doporučuju do nějaké jít Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 Ty prodejny ale nebyly v CR, jen v japonsku. Doporucuji to, co endhalf - koupit flashkartu a bud cekat, anebo cekat a chvili si zkratit koupi origa. Citovat
0 Jocker Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 koupil jsem si DSTT zítra mi jí posílá kámoš tak prosím lock dík Citovat
0 IceTower Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 Este k tem demum v nejakych obchodech ve velkych mestech se daj stahnou dema co vydrzi v ds do vypnuti konzole Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 Docela by mne zajimalo jakych v CR - zde jsem to jeste nikde v Praze nevidel :) Ja si stale stojim za tim, ze je to jen v JP.. Citovat
0 Mirage_cz Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 Fakt to v cz jde je to v praze 1,4,5 a 9 presna adresa napriklad v praze 1 je Bontonland Václavské náměstí, 1 198 00, Praha 1 Vice iformaci na http://www.mojenintendo.cz/wifi/mesto/Praha%201 Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 Tam jsem byl nekolikrat a download centrum tam teda nebylo :) Kvuli hotspotu tam chodit nemusim - ten mam @home... Citovat
0 sysasysa Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 Já mám pocit že něco takovýho inzerovli v Gamehousu. Přijdeš, zapneš NDS, dáš download play, stáhneš demo a po vypnutí DS se smaže. Citovat
0 Jocker Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 no praha to se vám kecá :D:D Citovat
0 Jocker Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 sry ale mám eště jednu otázku... nejde jit na internet bez flash karty ? třeba že si dam na DSTT nějakej jinej prohližeč bez nutnosti flash Citovat
Otázka
Jocker
je nějaká možnost si dát do nds hru když ještě nemám kartu a tak třeba do vnitřní paměti přes usb nebo tak nějak nějaké demo ? dík za odpověd
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.