Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS 3 a Samsung SyncMaster 2333

psychoks

Otázka

čus lidi mám problém a to je ten že koukám uplně na krásny obrázky na internetu a vidím jak mají hry pěknou grafiku ale já i přes HDMI kabel a full HD nastavení to mám takové ořezané (mluvím o Red Faction 3) nevíte jak opravdu obraz nastavit tak aby to mělo obraz na velmi dobré úrovni ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nijak - 99% oficiálních obrázků, co jsou od vydavatele na internetu, jsou předrenderované - to znamená, že screenshot, který vytípli je sice ze hry, ale je ještě dále upravený ve Photoshopu na PC, aby vypadal co možná nejlíp...

Pokud máš PS3 propojené přez HDMI a nastaveno 1080i, tak je to všechno co můžeš udělat.

Odkaz ke komentáři

• 0

mal som podobný problém s LCD Samsung T240 konkrétne v hrách GTA4 a GT5p kde hrany textúr a postáv, aút boli kostrbaté a až príliš ostré, hlavne GT5p kde to bolo vydno až privelmi, potom som si v nastaveniach LCD stiahol na nulu sharpnes alebo nejako tak sa to volalo proste ostrosť obrazu a vyzeralo to potom normálnejšie. skús sa určite pohrat s menu priamo v LCD ja som tam našiel dost nastavení čo ma celkom prekvapilo a dokonca som cez to vyriešil aj problém s widesreen obrazom.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu