Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

prosím poradte


sasa1989

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Zdravim, nedavno se kámošovi stala taková nepříjemnost, když mu spadla polička s xboxem tak se mu v něm sekla fifa 2009 a poškrábala se. Když jí tam vložil znovu už se nenačetla a xbox dával najevo že hra je k nepřečtení a je poškozená. Zajímalo by mě jestli se dá ta hra nějakým způsobem opravit nebo je to nenávratné v háji ??? :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ruzne prodejny, umi opravit poskarabany dvd,cd... asi za 100kc.... daji to do nejakyho... stroje (xD) a tam se to jako vycisti od skrabancu apod. aspon sem to takle na par webech videl, ovsem jaka je uspesnost... to fakt nwm :)

To jsou jen male skrabance, pocitam ze on tam ma fakt ryhu... Jinak takovy stroj se prodaval treba i v teleshopingu :)

Zavisi jak to mas velky ten skrabanec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě že je to kolem dokola asi dvě nebo tři rýhy vedle sebe ale nejsou ani trochu hluboké ale vzhledově vypadají blbě

presne tohle mam na sacred 2 xD .. nastesti palenem .. stalo se mi to z niceho nic, sam to nechapu .. a hra bezi ale jak se dostanu do hry tak fps klesne rek bych na jednicku ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu