Devilek Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 kdyz jsem si stahl,vypalil hru MX and ATV untamed tak jsem spustil hru,nektere mapy jdou vpohode hrat,ostatni se seknou pri nacitani...bude to spatne vypalenym dvdkem nebo spatnou hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 podle me to bude spatne vypalenym dvd .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Devilek Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 vypalil jsem to na pluska v CLONECD...vse probehlo OK..tak nevim:-( mam to skusit na minuska v tom druhym programu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Ne prosimte na minus vubec(hry na xbox 360 se pálí jenom na plus!!)zkus to vypálit ještě jednou.podle mne je nejlepší program na vypalování her je dvd decryctor.... Jaký používas dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Ne prosimte na minus vubec(hry na xbox 360 se pálí jenom na plus!!)zkus to vypálit ještě jednou.podle mne je nejlepší program na vypalování her je dvd decryctor.... Jaký používas dvd? da se palit i na minus, ale jako rada pro dotazce↑ pouzivej verbatimy a pal 2,4x nejlepe podle me pres clonecd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 myslim ze s palenim her je toho uz na foru mraky, kazdej ma svuj oblibenej program. Ja osobne palim jen na + a vse v pohode Verbatim, philips, maxell. nikdy zadnej problem stovky her vypaleny a je to v pohode a jedine pres imgburn. kdyz sem zmrsil DVD tak to bylo vypalovackou sla do kytek. koupil sem novou a dal vse ok jak sem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Devilek Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 vypaluju to na verbatin DVD+R DL....takze to asi bude vypalovackou:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Projed si iso v programu abgx360 jestli neni vadne . Navod zde : http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Devilek Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Projed si iso v programu abgx360 jestli neni vadne . Navod zde : http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 Verification was succesful! to mi to napsalo...takze to je OK a vcem muze byt teda chyba?ve flashnuti? Vypalil jsem si druhou hru a dela to uplne stejne...nekdy se ty hry ani nespusti napoprve.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 To bude zrejme vypalovackou , muzes obetovat jedno dvdcko jestli chces a udelat test zapisu . Na cdr.cz se tim dost zabivaji v recenzich , tak kdyztak mrkni tam. Kdyztak novou palirnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Verification was succesful! to mi to napsalo...takze to je OK a vcem muze byt teda chyba?ve flashnuti?Vypalil jsem si druhou hru a dela to uplne stejne...nekdy se ty hry ani nespusti napoprve.. to mi nekdy udela taky ze mi to napise a pak se hra sekne v 83% instalace na disk ...a mam jistotu ze sem to vypalil na poskozene medium proto jedina rada pokud mas u xka disk skus to instalovat na nej .... jestli ti to nenaistaluje je spatne dvd ... pokud ti to dela pouze tato hra je to hrou a ne xkem pokud ti to dela vic her je to xkem ... podle me kdyby byl spatne flashnutej tak ti nencte vubec nic ... flashem to zrejme nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Devilek Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 to mi nekdy udela taky ze mi to napise a pak se hra sekne v 83% instalace na disk ...a mam jistotu ze sem to vypalil na poskozene medium proto jedina rada pokud mas u xka disk skus to instalovat na nej .... jestli ti to nenaistaluje je spatne dvd ... pokud ti to dela pouze tato hra je to hrou a ne xkem pokud ti to dela vic her je to xkem ... podle me kdyby byl spatne flashnutej tak ti nencte vubec nic ... flashem to zrejme nebude jak mam tu hru naisstalovat na disk?nejak jsem to tam nenasel tuhle moznost...Vypalil jsem to na dvdka ktery jsem dneska kupoval,takze pozkozeny nebudou a xbox mam 3 den..takze pozkozenej by nemel byt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 najedes na tu hru v dashboardu , zmacknes Y a das install to harddrive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Devilek Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 najedes na tu hru v dashboardu , zmacknes Y a das install to harddrive. dashboard?...to je to kolecko na ovladaci? kdyz hru spustim a dam to kolecko a pak dam Y tak se me akorat zepta jestli chcu vypnout tu hru...tak uz nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Dashboard je menu xboxu , kdyz xbox zapnes omg :roll: Tam najed na tu hru a udelej co popisuju vyse ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Devilek Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Dashboard je menu xboxu , kdyz xbox zapnes omg :roll:Tam najed na tu hru a udelej co popisuju vyse ... budto su uplne blbej a nevidim to tam,nebo to tam neni:blink: kde koliv jsem se dival tak v souvislosti stou hrou jsem nemohl dat Y prosim o podrobny popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 ses blbej:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Devilek Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 hm..ja to tam fakt nenasel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Máš vůbec NXE? Vypadá tvoje menu takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Devilek Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 ee takhle opravdu nevypada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Tak to tam nenainstaluješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 15, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 ee takhle opravdu nevypada... updatuj , viz Update NXE : http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Devilek Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 NXE je super...a kdyz spustim tu instalaci tak na 0 % mi to napise ze to nejde precist..takze mam spatnou palirnu ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 15, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 presne tak , spatne vypaleny... Neco bude s palirnou a nebo mediem , ale to je min pravdepodobne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Devilek
kdyz jsem si stahl,vypalil hru MX and ATV untamed tak jsem spustil hru,nektere mapy jdou vpohode hrat,ostatni se seknou pri nacitani...bude to spatne vypalenym dvdkem nebo spatnou hrou?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.