Johnny78 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 V průběhu vypalování se to sekne a nejede to nwm co stim je .. stahl sem si fifu chci ji vypalit a nejak v 23% se ukaze nejaka chyba .. skousel sem to s 2 dvd obě imation ale nic to same poradite mi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Montrey Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 V průběhu vypalování se to sekne a nejede to nwm co stim je .. stahl sem si fifu chci ji vypalit a nejak v 23% se ukaze nejaka chyba .. skousel sem to s 2 dvd obě imation ale nic to same poradite mi? Skus verbatim ;) DVD + R DL si kupuj jsem neslyšel stížnost ještě na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnny78 Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Skus verbatim ;) DVD + R DL si kupuj jsem neslyšel stížnost ještě na ně ja vim no verbatim sou kvalitnejsi ale nedavno sem vypaloval asi 5 her na imation a vse slape ok akorat ted to nejde .. neco mi rika ze by to mohlo byt i vypalovackou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 imation jsou smejdy , to nekupuj . Ja si jednou koupil pakl dvd-r a pouzil sem tak 2 , ostatni na vyhozeni . Vypaluj na verbatim , to je jistota :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnny78 Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 imation jsou smejdy , to nekupuj . Ja si jednou koupil pakl dvd-r a pouzil sem tak 2 , ostatni na vyhozeni . Vypaluj na verbatim , to je jistota :) ok obednam verbatimky .. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johnny78
V průběhu vypalování se to sekne a nejede to nwm co stim je .. stahl sem si fifu chci ji vypalit a nejak v 23% se ukaze nejaka chyba .. skousel sem to s 2 dvd obě imation ale nic to same poradite mi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts