Cartman182 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Hrál jste někdo tuhle hru ? Je poměrně nová :) chci se zeptat na vaše zážítky , atd . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 taky me to zajma, 1. dojmy z traileru byli zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Tak už sem hru dotahal a všem můžu doporučit si to stahnout :) , nevídané možnosti :) , pěkný "komba" a všechno povedené prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Fakt super hra,naskytli se mi i vážně funny scénky xD (BUGY) které určitě hodně pobaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 nedávno jsem ji dohrál na xku,skvělá hra na odreagování (jen jsem měl občas chut někomu ublížit když jsem bojoval s posledním bossem... ani už nevim kolik desítek pokusů to zabralo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 já zatím žádnej bug neměl , a ještě u konce určitě nejsem hraju to aji s těma "Events" takže doufám že mě to zabaví na delší dobu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=22468 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts