Jocker Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Fuel Nová závodní hra od Codemasters.Již je ke stažení demoverze zde Velikost demoverze je 1.0 GB Minim. HW. 2 Ghz Cpu 1 gb ram grafická karta aspon se 128 mb paměti ( GeForce 7600+ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 zdar hele ty požadavky nesedí protože na ofiko stránkách jsou skoro dvojnásobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Ano ale na bonuswebu jsou tyhle a já mám 1.8 GHZ Cpu, 1gb ram a grafiku x1300 radeon 256 mb a jede to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 je jedno jak to na čem jede, ale ta hra je hrozná sra*ka :( takový herní zklamání jako automobilovej fanda už jsem dlouho nezažil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 pro mě nej zavodni hra je flatout 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 celkem dobra hra, dost vozidel, od motorek az po monster trucky... podle guinessovky nejrozlehlejsi konzolova hra, ty lokace tam jsou teda silene... jedine vetsi minus, ze to prakticky nema soundtrack, ty jejich kytarovky se hned ohrajou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 k těm požadavkům jedná se přeci o demo takže 80% hry chybí takže asi není taková zátěž na CPU atd:D asi melu kraviny jinak od hry jsem čekal více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Já to hraju , baví mě to , ale strašně blbě udělaly fyziku , jedu s obrovskym SUV ( to je spíš tank ) a vyjedu na malinkou písečnou dunu a z 60 km/h rychlosti letim do vzduchu 5 metru do dálky tak 20 a víc ... jinak to prostředí je výborný , mě se hra načte asi za 20 vteřn a to mam HDD co má 5400rpm. Jinak je výborně optimalizovaná , na mim ubohym procesoru AMD anthlon x2 5000+ to jede vpohodě , asi mi to jistí grafika ( ATI hd4850 512mb) Doporučuju stáhnout/sehnat, já stáhnul celkem 4,5 GB což je dost málo na tak rozlehlou hru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Pěkná hra po grafický stránce, výběru vozů, "kempů" taky jak nadělanejch, jen mi nějak nesedí bourání aut a s autem když skočím do skokánků trochu na bok, je pořád stejně stabilní místo toho aby se třeba překlopilo tam nebo tam, ale hratelnost je parádní, i skinování závodníka je dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.