Sada23 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Zdravím. Hraju ten mod ROAD TO WRESTLEMANIA za Reye Mysteria a Batistu a to předposlední kolo jak tam mám hodit se soupeřem o ten stůl aby bylo K.O. tak nevím jak s ním mám hodit. Dík za radu.:psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Zdravím.Hraju ten mod ROAD TO WRESTLEMANIA za Reye Mysteria a Batistu a to předposlední kolo jak tam mám hodit se soupeřem o ten stůl aby bylo K.O. tak nevím jak s ním mám hodit. Dík za radu.:psp::psp: je to table match, musíš ho chytit ( R + kolečko), dotáhnout ho k postavenýmu stolu, von ho na něj hodí a musíš mít plnej ten ukazatel Finisheru, když to budeš mít, dáš trojúhelník a je to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sada23
Zdravím.
Hraju ten mod ROAD TO WRESTLEMANIA za Reye Mysteria a Batistu a to předposlední kolo jak tam mám hodit se soupeřem o ten stůl aby bylo K.O. tak nevím jak s ním mám hodit. Dík za radu.:psp::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts