Václav Nečesal Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Je na CZshare nějakej limit na GB ? Mám teďka 50GB a jeden typek posilal SMS a nic mu nepřišlo a mě žadny GB taky ne ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 podle mě není to by tam bylo někde napsaný (a navíc už jsem hodněkrát měl víc jak 50gb i ted pořád mám) asi maj trošku spoždění nebo to napsal blbě(na jiný číslo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Omezené to není...když jsem před rokem platil přes účet (platila máma samozřejmě:D) a kupoval jsem myslim 500Gb (několikrát ten 200Gb tarif, nevím jak to tam je teď...), takže omezený to není až na platnost těch kreditů (Gb) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Jak říká kruta, není to omezené, kupoval sem si tam přez SMS krédo a další sem dostal od jednoho člověka tady na fóru, měl sem okolo 300Gb a vše šlo jak mělo a pak sem si kupoval ještě jeden za SMS a žádnej problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.